reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Ann dziewczynki rosna jak na drozdzach:tak::tak::tak:...sorry ze tak pisze ale nie mam tu polskiej czcionki!:zawstydzona/y::-)
Karola moja noga nie zlamana na szczescie ale mocno potluczona...wiec chodzé o jednej kuli ktora sobie wlasnie pozyczylam od mojej holenderki-ona ma dwa zestawy!:tak:
Cala sytuacja wygladala niewinnie - usiadlam sobie na krzesle drewnianym...
-krzeslo sie zlamalo:wściekła/y:W efekcie runelam na podloge-moze wygladalo smiesznie:-D ....ale przygniotlam noge ktora mialam pod krzeslem....sina i obolala ze stanac nie moge...ale zlamana nie jest!:no:
I tak sobie chyba tydzien laby zrobie...chociaz dla moich finansow to nie jest za dobry okres -zbieram na prezenty!:-D:sorry:
Pauka gratuluje postepow i trzymam kciuki!Ty tez trzymaj bo moi oboje spia juz trzeci dzien bez pieluch:szok: i jeszcze wpadki ne bylo...:sorry::cool2:
Aniu badz dobrej mysli-duzo odpoczywaj i zbieraj sily..juz niedlugo!:tak:;-)
A my po lunchu wlasnie..wiec pijemy obie kawke!:-D
Sencilla sorki ze mnie nie bylo wczoraj...a ty gdzie jestes dzisiaj?ze cie jeszcze tu nie ma?:eek:

reklama
Witam sie popoludniowo :-)
my juz w domku prawie wszystko zalatwione tylko nie moglam wziasc siorce GBA w gminie bo musi to odebrac osobiscie,albo napisac mi upowaznienie.Bede musiala potem przysiasc i pokombinowac jak to napisac,ale najpierw pojdziemy jeszcze na spacerek z Punia moja mala:tak: Jessy byla grzeczniutka wszystkim i wszystkiemu sie przygladala i nawet zasnela na prawie pol godzinki i dopiero jak juz wracalysmy do domku to troszke pomarudzila bo juz glodna sie zrobila.Musze sie pochwalic ze Mala zaczyna juz probowac chwytac misie co nad nia wieszam w lozeczku:tak:taka jestem z niej dumna:tak:Teraz sluchamy sobie gadu-radio KIDS

Sencilla nie smuc sie wszystko sie ulozy,zobaczysz
Aniu a jak to sie stalo,ze krzeslo pod toba peklo:szok:ciebie to by pajak za obraz wciagnal a krzeslo nie wytrzymalo:szok:
Anno juz prawie koniec,teraz tylko czekac,na dniach pewnie napiszesz MAM BOLE:-)a wtedy to my tu wszystkie jak na gwozdziach bedziemy siedziec i co 5min kontrolowac sytuacje.Ty koniecznie pionstruuj meza jak ma nam tu wszystko napisac albo do jednej z nas na tel.daj znac.To nie holandia i dopiero po 3 dniach do domku wyjdziesz a tyle nas w niepewnoscie trzymac nie mozesz:no:

Ide pokiziac sie z mala i bedziemy sie szykowac na wedrowke

Czarna co to jest GBA?:sorry:
Sencilla jestem z tobą myslami i modlitwą....:tak:Ułoży się zobaczysz..nic się nie dzieje na darmo:no::no::no::zawstydzona/y:...
A krzesło po prostu tak było sklejone źle chyba...:zawstydzona/y::sorry::-D i talerz potłukłam i naleśnik na podłodze wylądował i siniak na ręce został..Ach życie....
Idę coś zjeść...:tak:

Czesc dziewczyny

Sencilla, bardzo mi przykro, trzymam kciuki za jak najszybsze znalezienie nowej ,lepszej pracy:tak:

Aneta,mam nadzieję,że trzymasz sie jakoś:-(

Anna, teraz zbieraj siły na cudowny finisz:-)

U nas weekend minął miło i spokojnie. W sobotę byliśmy na urodzinach koleżanki ( żadne krzesło sie nie złamało ;-) ) , a wczoraj inna kolezanka urodziła synka :-D

Czarna,u nas w gminie mając Digid, można uitreksel przez internet zamówić i przysyłają pocztą :tak: Ja nawet tą drogą meldowałam nas na nowym mieszkaniu.

Ann, Wasze królewny są cudne :-)

reklama
Do góry