reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

witam
dziewczyny nie wiem czy uwierzycie bo ja sama nie wierzę bo dostałam okresu , :szok:same widziałyście test ze wyszedł dwie kreski :sorry: a tu okres :shocked2:
kurde nie wiem jutro kupię test i zrobię jeszcze raz :cool:
najgorsze jest to ze jak bym z testem do poniedziałku poczekała to bym uznała że jest normalnie okres dostałam i tyle .......

Ja tez slyszalam o przypadkach tak jak Ania,ale na twoim miejscu poczekala bym az ci sie @ skonczy i dopiero potem zrobila bym nowy test:tak:

Agasta bawcie sie dobrze na basanie,Claudii znaczy sie poprawilo:tak:
Anna smacznego,a jakie sledziki wcinalas??Ja to tylko te w occie lubie:tak:

Milego popoludnia

reklama
czarna i tak własnie zrobię ;-) ale już sie tak cieszyłam a tu :dry:

moja znajoma miała okres przez 3 miesiące bedąc w ciąży to mnie pociesza ;-)
no zobaczymy ale jak nie bede to strace zaufanie do testów :sorry:

Witam
Olgunia dziewczyny maja racje:tak: ja tez znam pare dziewczyn co miały @ w ciaży tak do 3,4 mies:tak::tak:Test chyba lepiej zrobić po @:tak:
My pojechaliśmy na hale do Leiden ,a tam zamkniete:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no: Pytaliśmy czy dzis tylko a ludzie oczywiscie nic nie wiedza:no::no:
Olgunia ty pisałaś ,że byłaś...była otwarta?
Na 17 jedziemy kosciola ,a przed na kawke do znajomych:tak:
milego dnia

karola zamkniete też było jak my byliśmy :wściekła/y: oni tam robia te drogi i pewnie dla tego :cool: kurcze byliście tak blisko mnie mogliście do mnie na kawe przyjechać :tak: ja mieszkam 5 minut autem do hali ;-)

Olgunia to szkoda kiedys miała ci sie pytac gdzie mieszkacie ,że na hale tam jezdzicie.Nie przyszoło mi do głowy ,że tak blisko:cool2::sorry:Mi jeden gosicu powiedział ,że jest przeniesiona tylko nie wie gdzie:no:

Hej laski,
ja wpadam tylko wrzucic filmik z mlodymi :-D

Niektore ciotki to juz pewnie wiedza ktora jest ktora :-D
a dla reszty... z lewej Claudia no a z prawej Natalia

[video=youtube;0tk6UKF7Czo]http://www.youtube.com/watch?v=0tk6UKF7Czo[/video]

Ann ale pieken sa no slodziaki jak nie wiem....a jakie silne...:-)
Karola a co to za hala?
Czarna jak sledzie to tylko w occie!!!!:-)
Olgunia nie martw sie na zapas, to ze masz okres nie znaczy ze nie jestes w ciazy, a mi 2 pierwsze testy wyszly negatywne a bylam juz w ciazy dopiero 3 wyszedl ok.
My wrocilismy wlasnie z dluugiego spaceru, pogoda piekna, a teraz bierzemy sie za obiadek

Hej dziewczyny.
Na basanie bylo fajnie, bylismy 4 godz, mala wyszlala sie tak bardzo ze po basenie spala 3 godz :szok::tak::-):szok:

Olgunia moja mama jak byla ze mna w ciazy to 4 miesiace okres miala :tak::-) A ja mialam w pierwszym miesiacu ciazy :tak:

reklama
Do góry