reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Dzien doberek,
sencilla myslam wlasnie o tym torcie z malinami tylko ze zamiast malin dalabym truskawki :-)
Ja dzis probuje to Tort urodzinowy tylko ze na biszkopcie rzucanym, bo ten podany w przepisie ponoc jest za delikatny.
Pranko juz sie pierze, odkurzylam i posprzatalam wczoraj. Mala szaleje w lozeczku a ja zaraz spalaszuje sniadanko i biore sie za bsizkopta :-):tak:
Aniahaven Anna dobrze mowi z ta forma do ciecia ciasta :tak: Wyglada to identycznie jak tortownica tylko ze jest na calej obraczy poprzecinana i wtedy wychodza rowniusienki placuszki jak kroisz a nie gory i doliny :-D
Bylo to ostatnio w de w realu na promocji, bo widzialam w folderze www ale w sklepie juz nie bylo :-(
A u nas chyba kolejna seria zabkow idzie, bo mala znowu wsadza palce do budzi, ciegnie sie za ucho i kupe po 5 razy dziennie robi, a byly juz zaledwie 2 na dzien :dry:

Dzien dobry,
Ja dzis nieprzytomna... :eek:
Natka urzadzila mi cyrk w nocy :szok::eek::confused: po raz pierwszy od urodzenia...
Od 3 do 5 walczylam, a darla sie jakby ja ze skory obdzierali...
Byla najedzona, przewineta, an nie bylo jej ani zimno ani za cieplo wiec nie wiem o co jej chodzilo, bo nie chciala sie uspokoic.
Dopilam kawke i wracam do wyrka...

agasta, powodzenia w tortowych probach ;-), pochwal sie pozniej co stworzylas
karola, udanej imprezki

milego dzionka

Witam
Ja tylko na chwile bo własnie czekamy na gosci:tak: W nocy mialam bule miesni i kosci jak przy grypie:no::wściekła/y:teraz juz troche lepiej ale jestem strasznie slaba i zoładek mnie boli:no:nie moge reki podniesc a tu jeszcze impreza mnie czeka:szok::confused:

H A L L O W E E N ......

Duchy, zjawy i upiory,
Diabły, strzygi, inne zmory,
Dzisiaj ze swych grobów wstają
i do Twoich drzwi pukają,
Jeśli nie chcesz ich się bać,
Musisz im cukierka dać.

Karola mimo wszystko udanej imprezy, może się poprawi w między czasie!:sorry:

Ann mój mały też miał taką noc kiedyś...darł się 3 godziny...i poszedł spać!:szok:
Ja sobie to wytłumaczyłam tak że...coś odreagował :eek:....albo coś go bolało:zawstydzona/y:...
Było minęło..i nigdy nie wróciło!:sorry2:

reklama
Ania prosze bardzo

Załączniki

• cukierki.jpeg
    cukierki.jpeg
    33,4 KB · Wyświetleń: 19
Do góry