reklama
Robale
Fanka BB :)
Kochane zapomniałam się pochwalić :-), nie dostałam wczoraj @, a mój M od razu z tekstem, za tydzień jedzie Łukasz do PL ( nasz kolega ) zabierz się z nim i idz do lekarza
ja juz popralam i poprasowalam, jeszcze tylko u claudii w pokoju musze odkurzyc i zabieram sie za odrabianie lekcji, ale poki co msuze pilnowac jak moja kruszynka wcina chlebek Ona tak lubi chelb, ze az sie trzesie na jego widok :-) I jak jej poloze talrzyk pod nosem to od razu rzuca sie na niego obiema raczkami i pcha dwoma do buzi, wiec musze ja pilnowac zeby sie nie zapchala
Olgunia Sebus przystojniacha Ja mam z claudia ten sam problem, robi kupki 5-7 razy dziennie oczywiscie przez zabkowanie
Robale nie obraz sie, ale mnie to totalna glupota jechac tyle km po to, zeby pjsc do gina. Rownie dobrze mozesz isc na kontrole tutaj albo poprostu kupic test
Karola dzieki :-) No i fajnie, ze pamietasz o rezerwacji bo teraz same baby sie rodza, wiec w przyslzosci bedzie wojna o facetow
Olgunia Sebus przystojniacha Ja mam z claudia ten sam problem, robi kupki 5-7 razy dziennie oczywiscie przez zabkowanie
Robale nie obraz sie, ale mnie to totalna glupota jechac tyle km po to, zeby pjsc do gina. Rownie dobrze mozesz isc na kontrole tutaj albo poprostu kupic test
Karola dzieki :-) No i fajnie, ze pamietasz o rezerwacji bo teraz same baby sie rodza, wiec w przyslzosci bedzie wojna o facetow
Robale
Agasta masz rację, ale ja mam ubezpieczenie z Pl. jak się dowiadywałam, to mogę iść tylko do szpitala na kontrolę nie wiem ile w tym prawdy. Dzwoniłam do położnych nie mogą mnie przyjąć, test owszem potwierdzi tylko ale nic nie będę wiedziała więcej, też bym wolała iść gdzież tutaj.
Robale
Ja bym zrobiła ale mój M nie chce, nie ufa im, on twierdzi że dla niego ważniejsza wizyta niż jakiś test.Robale, nie chcesz po prostu sobie kupic testu?
reklama
Robale
No właśnie nie jestem zameldowana.Robale, mysle, ze jezeli tu jestes zameldowana, to musisz miec tutejsze ubezpieczenie..