reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Dzień dobry
Agasta śliczniutka jest przyszła moja synowa:tak::tak:
Michaś coś cichutko w łóżeczku jest ,pewnie coś zbroi:-)
Ja pije kawke,ktoś reflektuje?

Załączniki

• kawa_z_pomarancza_przepisy_glowne.jpg
    kawa_z_pomarancza_przepisy_glowne.jpg
    41,8 KB · Wyświetleń: 21
reklama
ja juz popralam i poprasowalam, jeszcze tylko u claudii w pokoju musze odkurzyc i zabieram sie za odrabianie lekcji, ale poki co msuze pilnowac jak moja kruszynka wcina chlebek :tak: Ona tak lubi chelb, ze az sie trzesie na jego widok :szok::-D:-) I jak jej poloze talrzyk pod nosem to od razu rzuca sie na niego obiema raczkami i pcha dwoma do buzi, wiec musze ja pilnowac zeby sie nie zapchala :-D

Olgunia Sebus przystojniacha :tak: Ja mam z claudia ten sam problem, robi kupki 5-7 razy dziennie oczywiscie przez zabkowanie :tak:
Robale nie obraz sie, ale mnie to totalna glupota jechac tyle km po to, zeby pjsc do gina. Rownie dobrze mozesz isc na kontrole tutaj albo poprostu kupic test :sorry:
Karola dzieki :-) No i fajnie, ze pamietasz o rezerwacji :-D bo teraz same baby sie rodza, wiec w przyslzosci bedzie wojna o facetow :-D

Agasta masz rację, ale ja mam ubezpieczenie z Pl. jak się dowiadywałam, to mogę iść tylko do szpitala na kontrolę nie wiem ile w tym prawdy. Dzwoniłam do położnych nie mogą mnie przyjąć, test owszem potwierdzi tylko ale nic nie będę wiedziała więcej, też bym wolała iść gdzież tutaj.

reklama
Do góry