reklama
karola82_82
mama slicznego Michałka
Ha ha ha my pierwsze musimy przestudiować książki jak spłodzić dziewczynke a pózniej brać się do roboty;-)
Michaś dopiero co usnoł,popołudniu pospał do 18 30 i teraz są skutki
Jak widze w pl śnieg to aż mi zimnoU nas rano było 8 st,a w południe 18 w słońcu oczywiście;-)
słodkich snów
Michaś dopiero co usnoł,popołudniu pospał do 18 30 i teraz są skutki
Jak widze w pl śnieg to aż mi zimnoU nas rano było 8 st,a w południe 18 w słońcu oczywiście;-)
słodkich snów
bry wieczorek...
Aniu i Sencillo ja też jak najbardziej za!!! Chociaż nie mówię nie....Do trzech razy sztuka...
Olgunia witaj!!! Czekamy na fotki Sebusia!:-):-)
W PL zimna na całego...W podkarpackiem spadł śnieg, w Sopocie molo rozwaliła wichura i sztorm na morzu...Szok u mnie tylko cały dzień padało i cholernie wiał wiatr...Wieje do 130 km/h!!!!
Aniu i Sencillo ja też jak najbardziej za!!! Chociaż nie mówię nie....Do trzech razy sztuka...
Olgunia witaj!!! Czekamy na fotki Sebusia!:-):-)
W PL zimna na całego...W podkarpackiem spadł śnieg, w Sopocie molo rozwaliła wichura i sztorm na morzu...Szok u mnie tylko cały dzień padało i cholernie wiał wiatr...Wieje do 130 km/h!!!!
A mnie za to napiernicza głowa cały dzień...Rano nie dałam rady zwlec się z łóżka, taki tępy ból, po lewej stronie mózgu, tak jakby mi ktoś przywalił....:-zawstydzona/y:więc dziewczynki dzisiaj nie były w przedszkolu...No i karczycho domaga sie masażu...tylko, że nie ma kto go zrobić....
Ann dzieki za linka...Dziewczynki są przecudne... Zazdroszczę Ani....;-):-)
Beauty dzięki za ten przepis na marcepan! jutro coś pokombinuje...:-)
Ann dzieki za linka...Dziewczynki są przecudne... Zazdroszczę Ani....;-):-)
Beauty dzięki za ten przepis na marcepan! jutro coś pokombinuje...:-)
reklama
Olgunia świetne foteczki...Sebuś to niezły przystojniaczek!!!! i jakie fajne fale ma na główce...;-);-);-):-):-):-) No i gratulacje decyzji o drugiej dzidzi!!! Trzymam kciuki za szybkie "zafasolkowanie"!!!!
A masz jakiś kontakt z Twigless????Co u niej?:-)
A masz jakiś kontakt z Twigless????Co u niej?:-)