reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

dzien doberek koleżanki :-)
pamietacie mnie jeszcze ?:zawstydzona/y:
co u was oj długo mnie tu nie było :szok::zawstydzona/y:
u nas ok Seba rosnie i marudzi bo własnie idą mu górne trójki miał juz temperature :eek: coraz wiecej gada i krzyczy , wymusza. :rofl2:

reklama
Dzien dobry wszystkim,
Olgunia witaj z powrotem!
Ja dzis pracuje i mam male spoznionko, wiec uciekam..
Anna, dzieki za wiadomosc na priv, moze cos uda mi sie znalezc... ;)

hejka,
na kontroli wszystko w porzadku, zostala mala powierzchniowa dziurka i nie szyli, bo inaczej musieli by najpierw rozciac i zszyc od nowa :eek::eek:

a w tym czasie w domu...:-D (Aniu jeszcze raz dziekuje!!:tak:)

Załączniki

• IMG_2948.jpg
    IMG_2948.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 35
  • IMG_2949.jpg
    IMG_2949.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 35
reklama
Anna Ty pierożki robisz to Tobie powinni robić ;-)
Sencilla zapracowana kobietka jesteś;-)
Agasta znowu niunia nie obudziła i zaspałaś :-)?
Aniuhaven świetnie wyszłaś na zdjęciu, dzieciaczki masz śliczne
Ann super że wszystko w porządku, filmiki z dziewczynkami urocze, nawet mój M oglądał :sorry:.
Ja cały dzień czekam sobie spokojnie na @, która nie przyszła :laugh2::laugh2: i mam nadzieję że już nie przyjdzie

Do góry