reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
Hej...

My dziś pół dnia spędziliśmy w JOEPIE...gdzie moje szkraby wyszalały się z innymi polskimi szaleńcami!:-D:-D:-DCo oni tam nie wyprawiali...fotki wam potem włoże!
Ann nie ma za co...twoje dziewczynki są bardzo słodziutkie....uwielbiam je!:tak:
Co prawda próbowały sprawdzić moją cierpliwość-oczekując na butelki a nawet przetestowały mnie w przebieraniu- bo kupkę zrobiły!:-D ale dałam rade nawet dwójce!:cool2:
Olgunia witaj z nami i nie znikaj!:sorry:Pisz co u ciebie!
Aniu ja tez mam opcje na pierogi ale mi bardziej chodzi o zrobienie ich na zapas...z jagodami,truskawkami i ruskie!Będą jak znalazł na czarną godzinę!:tak:
Sencilla i jak projekt?
Robale mam nadzieje że tak zostanie....;-)....a tym czasem ja zmykam bo mój na autostradzie już a ja nadal obiadu nie mam!:zawstydzona/y::eek::-D
Dziś sosik z prawdziwków z ziemniaczkami i koperkiem...więc się nie przemęcze!:-D

Anno uwielbiam pierożki:tak::tak:Jakie dziś serwujesz?
Sencilla pracuj sobie spokojnie:happy:
Olgunia pamiętamy,pamietamy :)
Robale trzymam kciuki ,żeby @ nie przyszła:tak::tak:
Ann super że nie muszą cię szyć:tak::tak:I że wszystko ok:tak:Ale miałaś wspaniałych opiekunów:tak:
Ania zazdroszczę wam bliskiego spotkania z księżniczkami Ann:tak:Dzieciaczki zadowolone,dobrze że księżniczki są dwie inaczej jak znam dzieci to kłótnia by była kto ma karmić:-D:-D:-D
My wróciliśmy ze spacerku dłuuugiego nie było nas ze 3 godz:tak:My dziś mamy piersi z kurczaka ,ziemniaki i buraczki z chrzanem:tak:

Ostatnia edycja:
Robale w słonku było cieplutko,wiaterek wiał chłodny:tak:Dziś była pogoda niczego sobie:tak:
W wiadomosciach mówili ,ze w pl od niedzieli poprawa pogody ,bedzie około 8 st:szok::eek::tak:Zima idzie wielkimi krokami:tak:

witam wieczorkiem
musze sie jakoś wkrecić wyszłam z prawy :zawstydzona/y:
dzieki za przyjecie mnie znowu:-)
u nas wszystko ok ostatnio byliśmy na wakacjach w Turcji tydzień :-) było super i ciepło jak wróciliśmy i zobaczyłam tutaj pogode to prawie depresji dostałam tam 30 stopni a tu zimno że szok!:szok:
może później wkleje zdjecia :tak:
zaraz ide gadzine myć i położyć spac to bede miała wiecej czasu :happy:

Dobry wieczor,
ja dopiero jakas godz temu wrocilam do domu, tyle co zjadlam :eek:
Bylam odebrac zdj od malej z sesji :-) I to zdjecie co dostalam za darmo to bylo oczywiscie najbrzydsze z tych wszystkich, co zrobili, ale i tak ladne :tak:
A to najsliczniejsze zrobili w najwiekszym formacie zaby jak najwiecej z ludzi zedrzec kasy. No i za to najwieksze zdjecie chcieli 28 euro, za troszke mniejsze 24 a za format 9x13 cm 19 euro :szok::szok::szok:
Kupilam tylko paszportowe 12 zdj za 9 euro :-)
Z tych duzych oczywiscie nie kupilam zadnego zdjecia, bo szkoda mi bylo kasy :zawstydzona/y: A za 2 miesiace znowu jedziemy na darmowa sesje, wiec znowu bedzie fajne zdjecie za friko :tak::-)

ja dzis rano nie musialam szyb skorobac, ale bylo 0 stopni :tak:
A dzis w nocy ma byc u nas -3 :szok:

Robale zgadlas :-D To ja musze zawsze w tyg mala musze budzic, bo jak nie, to spalaby do 8 :tak: A ja nastawilam zagarek na 6, wylaczylam go i taka bylam jeszcze spiaca ze kimnelo mi sie i zbudzilam sie 28 min pozniej :-D Ale do pracy zdazylam na czas :tak:
Aniahaven pasuje ci taka mala kruszynka, a po Karince i Ernim widac ze chcieli by miec mlodsze rodzentwo, bo z wielkim usmiecham na twarzy karmia dziewczynki :tak:
A wiec do roboty powiedzialabym :-D

reklama
Do góry