reklama
karola82_82
mama slicznego Michałka
Ania oj leci ten czas jak szalony
słodkich snów
słodkich snów
No wszyscy sie smieja ze ja to jednak na tylku usiedziec nie umiem...Ann ty to jesteś pracowita dziewczyna
Ciesze sie ze moge troche popracowac, niestety to praktycznie jedyny adres na ktory moge poczlapac, jest jeszcze jeden i jak mlode sie sprawdza to wezme i drugi. Narazie to bedzie tyle bo na reszte juz na nogach za daleko, poza tym nie mam z kim mlodych zostawic jakbym musiala dalej pojechac... zreszta dopiero 2 miesiace minely, wiec nie bede sie przemeczac, a to bardziej dla rozrywki...
Jutro ide znowu na kontrole sprawdzic czy sie zakleilam, ale wg mnie beda szyc bo jeszcze dziurka zostala a mlode zostaja z ciocia Ania :-)
A dzisiaj moje male maja dzien spiocha jak zjadly o 15 tak spaly do 19 i od 20 dalej spia...
maly update: spaly do 23:30 zjadly i spia dalej
to dobranoc, do juterka
Robale
Fanka BB :)
Dobry widzę że druga jestem
karola82_82
mama slicznego Michałka
dzień doberek
reklama
Czarna_Smoczyca
Fanka BB :)
Bry
Jejku troche mnie nie bylo a tu tlok,ze hoho
Ann respect,chyle glowe,ja ledwo sie wyrabiam z nasza chata.Mala ciagle je i spi jak jej pasuje.I tak oto zjadlam jajecznice i musze gnac na gore bo Chrumka moja mala juz poczola ze mnie nie ma i sie obudzila.
Chyba ja rozpiescilam
moze uda mi sie pozniej zajrzec,ale mam plan posprzatac bo wczoraj gosci mielismy.
pa
Jejku troche mnie nie bylo a tu tlok,ze hoho
Ann respect,chyle glowe,ja ledwo sie wyrabiam z nasza chata.Mala ciagle je i spi jak jej pasuje.I tak oto zjadlam jajecznice i musze gnac na gore bo Chrumka moja mala juz poczola ze mnie nie ma i sie obudzila.
Chyba ja rozpiescilam
moze uda mi sie pozniej zajrzec,ale mam plan posprzatac bo wczoraj gosci mielismy.
pa