reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

reklama
Ann ty to jesteś pracowita dziewczyna:tak::tak::happy:
No wszyscy sie smieja ze ja to jednak na tylku usiedziec nie umiem...
Ciesze sie ze moge troche popracowac, niestety to praktycznie jedyny adres na ktory moge poczlapac, jest jeszcze jeden i jak mlode sie sprawdza to wezme i drugi. Narazie to bedzie tyle bo na reszte juz na nogach za daleko, poza tym nie mam z kim mlodych zostawic jakbym musiala dalej pojechac... zreszta dopiero 2 miesiace minely, wiec nie bede sie przemeczac, a to bardziej dla rozrywki...:-D
Jutro ide znowu na kontrole sprawdzic czy sie zakleilam, ale wg mnie beda szyc bo jeszcze dziurka zostala :eek::szok: a mlode zostaja z ciocia Ania :-D:-)

A dzisiaj moje male maja dzien spiocha :szok: jak zjadly o 15 tak spaly do 19 i od 20 dalej spia...

maly update: spaly do 23:30 zjadly i spia dalej :-D

to dobranoc, do juterka

reklama
Bry

Jejku troche mnie nie bylo a tu tlok,ze hoho:szok:
Ann respect,chyle glowe,ja ledwo sie wyrabiam z nasza chata.Mala ciagle je i spi jak jej pasuje.I tak oto zjadlam jajecznice i musze gnac na gore bo Chrumka moja mala juz poczola ze mnie nie ma i sie obudzila.
Chyba ja rozpiescilam:eek:

moze uda mi sie pozniej zajrzec,ale mam plan posprzatac bo wczoraj gosci mielismy.
pa

Do góry