reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

reklama
Aniu co to za gatunki ryb takie wielkie :szok::szok::szok: pierwszy raz a oczy widze takiego potwora
Karola malemu kupuje juz rozmiar 74 a ile ma dokladnie dowiem sie w czwartek bo mamy wizyte w CB
Agasta Daan byl zachwycony, tez musimy sie czesciej wybierac teraz po sezonie to fajnie bo ludzi nie za duzo
musze zczac sie powoli pakowac a jeszcze tyle prasowania matko jak ja tego nienawidze:crazy::crazy::crazy::no::no::no:
dobrnoc dziewczyny

Agasta ja Cię mogę poczęstować serniczkiem, wpadnij, bo ostatnie 4 kawałki zostały:-D:tak:
Karola żłobek kosztuje ok 1200e, ale gdy ja się dowiadywałam to poinformowano mnie, że muszą oboje rodziców pracować legalnie, aby otrzymać dofinansowanie, chyba, że o czymś nie wiem Agasta:confused::confused::confused:
Możesz jeszcze pokombinować jak Bira, tzn Twój mąż ma firmę Karola, więc jakby Cię do niej dopisał (możesz być sekretarką, która szuka zleceń:-D;-):tak:) to wtedy masz dofinansowanie do żłobka:tak::tak::tak::tak:

Aneta dzieki bardzo za serniczek, troche daleko kazesz mi po niego jechac :-D
Nie wiem jak to jest ze zlobkiem w przypadku jak tylko 1 rodzic pracuje, nigdy sie na ten temat nie wypytywalam, bo pracujemy oboje. Ale dobrze mowisz pokombinowac zawsze mozna :-D

Ja juz sie pozegnam na dzis,
spokojnej nocki do jutra

Aha i dodam ze jak na weekend to spory ruch na forum byl ;-)

W tym żłobku koło mnie jest 6,10 e na godz. A na mie ok 1000 e:baffled:
Aneta mój A ma spółkę z kolegą wiec na mies mi się nie opłaca robić zamieszania.Spróbujemy jak się zdecyduje pracować cały tydz,chodz nie wiem kiedy to będzie:sorry::eek:

O, jaki ruch tutaj dzis! Myslalam, ze WAs nie doczytam :-D
U nas jest sernikobrownie z malinami i muffinki. robilam dzis, bo jutro moj R. obchodzi urodziny w pracy.
Karola, niestety dofinansowanie na zlobek dostajesz tylko wtedy, gdy oboje rodzicow pracuja... A nie chcesz poszukac czegos na "bialo"?

Witam....wieczorowo!
Ja właśnie zaliczyłam korek pod Utrechtem....znowu!:wściekła/y::szok:Ciocia wróciła do siebie cała i na czas...:-D:tak:
Gosiu te rybki to szczupaki!:-)Mój dużo takich potworów łapie i wypuszcza tylko fotki im szczela!;-):tak:
Uciekam pod prysznic bo zmęczona już jestem!
Do jutra!

reklama
Do góry