reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

Dzień doberek:-)

Sencilla piękne widoki mieliście ,pozazdrościć:tak:Dziewczynki i mamusia wygladaja przepięknie , takie wypoczęte i zrelaksowane.CUUUUUUUUUUUDNIE!!!
Czarna chyba faktycznie małej było zimno i kotek postanowił ją ogrzać:-D:-D:-D:-D
Agasta ząbkowanie w toku,co prawda postepów w buzi nie widac:eek::happy: Marudzi i jezdzi raczkami po dziąsłach.A jak Claudia?
Ania zmoknoł wczoraj twój mąż? A jak łowienie, są jakieś rybki?
Aneta brawo dal Oliego już nie długo będzie mówił pełnymi zdaniami:tak::tak:Może ja przyjdę do Niko na lekcje holenderskiego:happy::sorry:
Michaś śpi a ja gotuje ,dziś fasolka po bretońsku:tak:

reklama
Witam...
My właśnie wróciłyśmy z zakupów....Zaraz zabieramy się za sprzątanie...
Na obiadek dzisiaj robię dziewczynkom spagetti Bolonese...Mniam...One je uwielbiają!

A po południu oczywiście jedziemy na basen:-):-):-)Ale nie pochwalę się Wam niestety...:-:)-:)-(Nie mam jak teraz zrobić fotek, bo jeżdżę z dziewczynkami sama....:sorry::-p

A teraz kawusia....

Aniu poprosimy ten Twój serniczek!:tak:;-):-)

Bry...
Ale sie rozpisałyście...

Ja w przerwie od garów zaglądam. Upiekłam "pychotke"-cos podobnego do "dziada", zrobie musake,salatke ziemniaczana,gyrosowa z serem feta , cebulaki i moze cos jeszcze ... musze zrobić troche tego jedzenia bo wsrod gosci sa wegetarianie i miesozercy:rofl2:

Ania fajnie,że Erni sie rozgadał,mój mały bardzo mało mówi i nie chce wogole powtarzac nowych słow.

Aneta, Szymek tez wola kom, jak chce zeby ktos przyszedl;-)
W szkole zaczynam OGO robić, ale u nas takie pomieszanie z poplataniem jest, bo burgerschap i kns mamy tylko w komputerze zrobione i musimy teraz cwiczenia uzupelniac,a ja nie mam jeszcze vooreberiding zroionego :baffled:

Mieszkam raczej dalej od Ciebie, bo w Delft;-)

Gosia, gratki za znalezienie nowej pracy :-)

Nie pamietam już co kto pisał, zmykam do garów :crazy:

Miłego weekendu dla wszystkich :-)

U nas pogoda w kratkę...leje że :szok: a raz słonko świeci!:-D
Między tym deszczem zdążyliśmy pospacerować po lesie i oczywiście zaliczyliśmy rodzinne grzybobranie!:cool2:
Rano byłam nowe opony kupic bo APK w poniedziałek mnie czeka....
Serniczek się upiekł a teraz pora na kawkę!:tak:
Beauty mój Erni też woła kom,lekker itp....bo chodzi do przedszkola a zreszta przebiera które słowa łatwiejsze w wymowie!:eek:
Czarna świetny ten twój kociak!:rofl2:
Karola mój się wczoraj schronił i przeczekał....:-p
Pauka miłego pływania - moi na basen chodzą w niedziele....:laugh2:
Aniu jak sie czujesz?
Do potem...

dzien dobry,
a my wrocilysmy z pokazu krow :-) Bylysmy popatrzec jak tata spaceruje z krowami na smyczy :-D
Karola u claudii zabek sie juz przebil, ale dalej biegunki ma, wiec pewnie zaraz wyjdzie jej nastepny
Czarna tofiik jest the best :tak:
Aneta ja w 9 miesiacu ciazy wybralam sie na calodzienna wycieczke do amsterdamu razem z tesciowa i ciotka, i tez bylam bardzo na chodzie, do ostatnich godz przed porodem :-D A nawet jak skurcze sie zaczely to lazilam po domu jak nakrecona, bo gdzies wyczytalam kiedys ze jak sie chodzi to rozwarcie szybciej postepuje niz jak sie lezy plackiem i poprostu czeka :tak:
Aniahaven m udany mial polow? Przecisnal sie miedzy deszczem :-)
Pauka moja claudia tez uwielbia spaghetti no i lasagne, oczywiscie w wersji dla baby :-)

Jeszcze musze do sklepu skoczyc, bo na smierc zapomnialam o ziemniakach :zawstydzona/y: A jutro na obiad udka, wiec ziemniaczki obowiazkowo msuza byc :tak:

Agasta mój oczywiscie jak zawsze do domu ryby przytargał;:tak::tak:5 leszczy karpia i węgorze.....bo moja mama bardzo lubi a poza tym znowu mam gościa z Utrechtu - ciocie a ona też kustosz rybny!:-D:-D:-D
Także znowu dziś wieczorek w babskim gronie!

Witam:tak::tak::tak:
Beauty, Delft jest pięknym miasteczkiem:tak::tak::tak::tak: Nawet ostatnio z moim M rozmawiałam i jak będziemy kupować mieszkanie to właśnie w Delft byśmy chcieli:tak::tak::tak::-) Tam jest tak.... uroczo:tak::tak::tak::tak::-):-):-):-) Do Delft kochana mam aż 4km:tak::tak::tak:, bo ja przy Rijswijku mieszkam tzn do znaku Rijswijk mam może z 300m:tak::tak::tak: A Szymek pewnie jak już się rozgada to będzie gadał jak najęty, że będziesz prosiła aby przestał:-D:-D:-D:tak::tak::tak:
Aniu117 trzymaj się biedulo, ja bym zadzwoniła do położnej, lepiej dmuchać na zimne.
Czarna foteczki są extra :tak:
Aniu miłego wieczorku z rodzinka:tak::tak::tak:

My dziś na obiadek mieliśmy mix tzn żurek, leczo oraz kurczak z rożna z tureckim ciepłym chclebkiem:tak::tak::tak: Od rana wskoczyliśmy na zakupy, nowych spodni się dorobiła (i nawet sama poprosiłam Panią, aby mi pomogła, powiedziałam jakiego szkuam rozmiaru itp):-), a po zakupach cały dzień poświeciłam na zabawę z dzieciaczkami, bo ostatnio mam do nich mniej czasu:-:)-:)confused2:. Dzieci poszły spać, a ja właśnie skończyłam sprzątać mieszkanie:szok:, a ser na sernik czeka w lodówce, zrobię jutro:tak::tak::tak:
Mykam spać

Miłej nocy kochane:tak:

Ostatnia edycja:
Hop hop...gdzie się podziewacie już po 9.00:-D:-D:-D???
Wiem,wiem weekend wszystkie z rodzinką a moja jeszcze śpi - poza maluchami oczywiście!;-)
Serwuje kawkę dla smakoszy.....

i dla Agasty foteczke z rybek mojego meżusia....

reklama
dzien dobry.
Aniahaven w babskim gronie zawsze fajnie :-) Ale okaz twoj m zlapal :szok:
Aneta kurczka z rozna z cieplym tureckim chelbiek, mniam narobilas mi smaka
a my jemy sniadanko i idzemy na basen :tak::-)
Milego dnia

Do góry