reklama
aneta 2222
Entuzjast(k)a
Pauka, Ania ma racje to jest pl opiekunka
Sencilla dlaczego chcesz ją zmienić? Ja miejsce w żłobku dla Oliwierka mam, ale gdzie ja pracę dostanę, abym mogła Nikodema na 8:20 do szkoły zaprowadzać i o 15 odbierać Musiałabym pracować od 9:00-14:00
Sencilla dlaczego chcesz ją zmienić? Ja miejsce w żłobku dla Oliwierka mam, ale gdzie ja pracę dostanę, abym mogła Nikodema na 8:20 do szkoły zaprowadzać i o 15 odbierać Musiałabym pracować od 9:00-14:00
czesc dziewczyny
ale pogoda dzisiaj nie wiem czy uda nam sie chociaz na 10 min. wyskoczyc na maly spacerek, a musze jeszcze kosmetyki malemy przed wyjazdem kupic
Anetko z praca to widze ze masz taki sam problem jak ja, tylko w rannych godz. Mi teraz sie udalo znalesc w hotelu i w sumie mialam sprzatac pokoje do 13 godz, ale ze okazalo sie ze moge rano wczesnie zaczynac wiec zostane kucharzem sniadaniowymciekawe jak mi pojdzie
lece bo chyba slonce wychodzi, moze zdaze
do pozniej
ale pogoda dzisiaj nie wiem czy uda nam sie chociaz na 10 min. wyskoczyc na maly spacerek, a musze jeszcze kosmetyki malemy przed wyjazdem kupic
Anetko z praca to widze ze masz taki sam problem jak ja, tylko w rannych godz. Mi teraz sie udalo znalesc w hotelu i w sumie mialam sprzatac pokoje do 13 godz, ale ze okazalo sie ze moge rano wczesnie zaczynac wiec zostane kucharzem sniadaniowymciekawe jak mi pojdzie
lece bo chyba slonce wychodzi, moze zdaze
do pozniej
anna117
Fanka BB :)
po waszym weekendowym pieczeniu ja dzis sie wzielam za ciasta cytrynowo-orzechowe i salatke z pora...no zobaczymy co to bedzie ;-)
karola82_82
mama slicznego Michałka
Aneta właśnie tak ni w p.... ni w oko z tymi godzinami,chyba tylko do biura
Sencilla czym się naraziła opiekunka?
Anna jak wyszły potrawy?
Gosiu poprawiła się pogoda,u nas tylko straszy deszczem(pare kropelek)
Pauka wymyśliłas jakiego torta zrobisz?
Są w holandii w cukierniach gotowe "ozdobniki" typu misie lub autaka?
Sencilla czym się naraziła opiekunka?
Anna jak wyszły potrawy?
Gosiu poprawiła się pogoda,u nas tylko straszy deszczem(pare kropelek)
Pauka wymyśliłas jakiego torta zrobisz?
Są w holandii w cukierniach gotowe "ozdobniki" typu misie lub autaka?
anna117
No Karolcia cista do d....twarde jakies wyszly moze jeszcze potrzebuja polezec w pudelku i zmieknac;-) a salatka dobra, na obiad u mnie dzis rosol i nalesniki z bananami i czekolada, a u was?
reklama
anna117
ciastka mialo byc...