reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

reklama
czesc dziewczyny
ja juz po pracy i po sniadaniu i po domowym sprzataniu :sorry::eek: wczoraj szwagierka u nas byla i nocowala i jak to holenderka przyjechala z psem i tych jego klakow po calym domu brrrrrr patrzec na to nie moge ale juz ogarnelam i zaraz chyba pojde do Daana przytulic sie i przespac troszke;-):tak:
Aniu skad twoj maz takie ryby bierze ogromna:shocked2::shocked2::shocked2:
Sencilla piekne zdjecia, sliczna okolica. widac ze spedziliscie swietnie czas
Czarna moj Daan wczoraj pierwszy raz zobaczyl psa no i o malo nie peknal ze smiechu, myslalam ze bedzie sie bal ale gdzie tam strasznie byl dla niego smieszny az same sie usmialysmy przy nim:-):-D:-D:-D
wrzucam fotki z basenu
udanej niedzieli

Załączniki

• 29.jpg
    29.jpg
    32,3 KB · Wyświetleń: 46
  • 32.jpg
    32.jpg
    40,7 KB · Wyświetleń: 25
  • 33.jpg
    33.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 22
  • 34.jpg
    34.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 20
Hej kobietki,jak wam mija niedziela bo nasza Mala dopiero niedawno na dobre zasnela,a spala rano do 8:30 i tak do 14:30 probowala drzemac,ale ciagle jej cos przeszkadzalo.Strasznie dzisiaj pierdzi a to moja wina bo zjadlam wczoraj troszke bigosu :zawstydzona/y: i teraz sie moje malenstwo meczy :wściekła/y:
Dziewczyny wy tak o tym basenie,az mi ochoty narobilyscie i tak sie zastanawiam od kiedy mozna z malenstwem isc poplywac??
My dopiero obiadek szykujemy.Zeberka mniam

Agasto mój mąż to bardzo lubi chodzić na rybki....a największą złowił w tamtym roku.....

A my bylismy dziś na Belgii w grotce Maryji Panny....i zwierzaki zaliczyliśmy na chwilkę bo potem lunęło...:confused2:
Pospaliśmy po obiedzie troszkę i teraz kawkujemy!
Czarna z tego co ja się orientuje to tak po 6 tyg możesz na basen z maleńką sie udać...:tak:
Anetko kusząco propozycja...niedaleko do ciebie!:szok::-D
Gosiu Daan ślicznie się rozwija....aż miło popatrzeć na takiego smyka!

Heh ,hej
Gosia ale Daan już jest duży a jaki śliczny:tak: ,ile ma cm?
Ania jaka twój maż duuuuuuuuuuuuuużą rybke złowił:szok::-)
Czarna jak dobrze pamietam po 6 tyg można na basen iść.
Dziewczyny ile płaci się za żłobek i czy znajde jakieś miejsce wolne ? Musze się za czymś rozejrzeć na mies,bo moja opiekunka jedzie do pl:eek::tak::tak:
My spacerek zaliczyliśmy zdążyliśmy przed deszczem:tak:A teraz piękne słoneczko wyszło.
miłego wieczorku

Ostatnia edycja:
Aneta na basenie bylo super, mala zachwycona, zabawilismy tam 1,5 godz, bo spotkalismy znajomego ze swoja 6 miesieczna coreczka :-) wiec claudia miala towarzyszke do wodnych wybrykow :tak: Tylko ze u nas na basenie motylki albo kolo sa obowiazkowe, jezeli dziecko nie ma zwemdiploma i jak chcesz z dzieckiem sama sie pochlapac w wodzie to trzeba w brodziku gdzie jest 20 cm wody :eek:
Zdjec nie zrobilam, bo bylam tam pierwszy raz i musialam obczaic teren :-D Ale za tydz juz napewno zrobie :tak:
Czarna na basen mozna z malenstwem jak skonczy 6 tyg :tak: Chociaz szefowa z mojego osrodka poloznych to nasza znajoma i ona mi powiedziala, ze lepiej zaczekac do pierwszego szczepienia czyli do ok 8 tyg :tak:

A na basenie tak sie arnoldowi spodobalo, ze sie pytal czy bedziemy chodzic co tydzien hihi :-D A ja jestem oczywiscie za, claudia pewnie tez nie bedzie protestowac :tak:
A mala po szalenstwie wodnym padla jak kawka i spala 3 godziny :szok: A to jest dla niej naprawdde wielki wyczyn :tak:

A i pochwale sie ze claudia stoi sama w lozeczku, trzyma sie za szczebelki :-):tak:

Dziewczyny, poczestujcie mnie serniczkiem, bo mam smaka :-)

Aniahaven takiej ryby to jeszcze w zyciu na oczy nie widzialam
karola w kazdym miescie inne ceny za zlobek, wiec musisz sie sama zorientowac u siebie. Sprawdz na necie zlobki w swojej miejscowosci i prawie na kazdej str sa cenniki :tak: Powiem ci tylko tyle ze za godz placi sie ok 6 euro, a jak dziecko chodzi po pol dnia to wtedy stawki sa wyzsze. A za ten miesiac co maly pojdzie do zlobka mozesz poprosic o dofinansowanie z belastingu i wieksza czesc kosztow dostaniesz zwrot :tak:
Karola a pokaz nam michasia, bo tez dawno nie wrzucalas na forum jego fotek :-)
Gosia jaki Daan przystojniacha i widac ze podoba mu sie w wodzie :tak:

Agasta fajnie ,że wypad na basen się uadł:tak:Jak czytam to mi samej się zachciało iść,Michaś na pewno też by się ucieszył:tak: BRAWA dla Claudii , duża dziewczynka:tak:

reklama
Agasta tylko , że ja pracuje na czarno . Koło nas jest wiec jutro pujde się zapytać:tak:Pokaże wam wam małego jak zdjęcia zgram:tak:
Musze Michasia wziaść bo chce na kompa i strasznie płacze:happy:

Do góry