reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

GOSIU....Gratuluję nowe pracy!:tak::tak::tak:
Super....że ci się tak układa, a co do fryzjerki to...ja też jestem baaardzo zadowolona z niej!:-DI dziękuję za komplement!!!;-)
Agasta a Twój nie lubi ciast?Czy ty tylko konsumujesz?

Kochane słodkich snów...i pokażcie się tu czasami!:-)

reklama
Witam wieczorową porą
Widzę że dziś pieczecie na całego:happy:
Beauty ja też bym zrobiła jakieś mięsko z piekarnika i do tego sałatke :tak::tak:Koreczki tez fajny pomysł:tak:
Agasta Michaś bardzo lubi jezdzić rowerem,bardzo jest zafascynowany widokami ...
Gosia no właśnie pokaz nam Dana:happy:
Ja dziś byłam w pracy do 15 ,pózniej mała przekąska i poszlismy na spacerek po tatusia:tak: Zaliczyliśmy też zakupki ,jutro troszke domek ogarne i wolne:tak:
milej nocki

Aniahaven moj uwielbia ciasta zwlaszcza mojej roboty i wlasnie dlatego nie pieke bo mam od niego zakaz - bo na znowu 3 kg na plusie :-D A dla siebie samej nie bede piec bo mi przybedzie na plusie jak bede musiala cala blache sama wcinac :-D
Karola jak zabkowanie u Michasia?

Agasta co za problem - słyszałam ze masz niedowage!:tak::-D
Niunia czyżby Wiki mogłaby mieć rodzeństwo?:cool2:
Karola pokaż tez Michasia...dawno go nie widziałam!

A gdzie podziały się "NOWE" forumowiczki?:eek::sorry:

ojoj, ale sie rozpisalyscie!
Dzieki, ze mnie wyreczylyscie w szukaniu sernika z malinami :tak:
Nas cos znowu choroba lapie , buuu :(
Aniu, TY tak zawsze slicznie wygladasz! Po prostu super. Tez chce Twoja fryzjerke! A oto obiecanych kilka fotek z Francji:

Ostatnia edycja:
Sencilla zdjęcie:szok::szok::szok::szok: BOSKIE!:tak::-D:-D:-D:-D
Naprawdę pozazdrościć spedzonego tam czasu....widać że rodzinka wypoczęta i zrelaksowana!:cool2::cool2::cool2:Musiało byc fantastycznie a widoki....dech zapiera.
Najbardzej podoba mi się ten kanion czy to coś co tam jest!:-);-)

aniahaven- mam nadzieje że narazie Wiktoria nie bedzie miała rodzenstwa, chociaż jakby bylo...;-) ale mam jakies problemy i nieregularne cykle:sorry: ostatnio bylam u lekarza i powiedzial ze "dzisiaj dostanie pani na pewno @" a tydzien jeszcze czekałam... nie moge trafic na porzadnego lekarza:-(

sencilla- po zdjeciach widać że było cudownie:tak: sama chciałabym tam jechac;-)

beauty-a myslałaś może o gyrosie, albo jakies danie "pomysł na..." ostatnio robilismy pomysł na soczyste żeberka, wkładasz na godzinke w rekaw w piekarnik i nic wiecej nie trzeba robic- szybkie danie z paczki i raczej każdemu będzie smakować;-) jezeli go nie masz to powinnas dostac w polskim sklepie..

Witam Was po małej przerwie...
Jejku ja już za Wami nie nadążam :no::no::no:
Gosiu gratuluję nowej pracy:tak::tak::tak:
Beauty Tobie również nowego mieszkania:tak::tak::tak::tak: W jakiej dzielnicy teraz mieszkacie:confused: Może bliżej mnie:confused:
PaulinaAnna gratuluję ciąży i życzę szczęśliwego rozwiązania:tak::tak::tak:
Niunia może rodzinka Wam się powiększy jak Ci się okres już 2 tyg spóźnia:szok::-):tak::-D:confused:
Pauka jak głowa Oliwii? Już wszystko dobrze? Co ona zrobiła?
Aniu jak Karinka w szkole? Podoba jej się? A jak tam Twój rozgadany synek, zdania długie już składa? Mój Oli sie rozgaduje, coraz więcej, ale tak po swojemu jeszcze tzn tutu tzn pić, aammm tzn jeść, pa (i pokazuje paluszkiem) tzn patrz, Olo tzn Oliwierek, alooooo tzn halo, daj itp Dziś olgądał Shreka i widzi osoiłka i robi hałhałhał, a ja mówi to jest osioł, a nie pies, a on powtarza "ajoł":-D Dziś nawet udało mu sie powiedzić zdanie "mama pa kom":-D:-D:-D tzn mama choć patrz:-D:-D:-D W ogóle nie mieszam mu języków, mówię do niego tylko po polsku, ale Niko jak się z nim bawi to się zapomina i po niderlandzku gada, nie wiem czy to już dobrze czy źle:confused: Zauważyłam, że ten niderlandzki jakoś mu szybciej do "głowy wchodzi":szok:.
Sencilla :szok::szok::szok::szok::szok:, Ania ma rację, zdjęcia BOSKIEEEEE:tak::tak::tak::tak: Cudowne widoczki:tak::tak::tak: Jeśli mogę prosić to poproszę namiary na ten domek na wsi i w przybliżeniu cenę za dobę:tak::tak: Za rok musimy tam pojechać;-):-)

Moja opiekunka na 15stego ma termin, a ona chodzi jak torpeda:szok::szok::szok:, ja myślałam, że ona dopiero za miesiąc, a dziś pytam się jej na kiedy masz termin, a ona że za tydzień:szok::szok::szok: Ja to może olbrzymem nie byłam, ale taka popuchnięta, ociążała, byłam i to w 8 miesiącu, a ona mówi, że nic jej nie jest, nie czuje się jakby miała rodzić za parę dni:szok::szok::szok::-):-):-) Tylko w brzuszek jej poszło, ślicznie wygląda:tak::-):tak::-) A moim Oliwierkiem jest zachwycona, że to takie kochaniutkie dzieciątko :-D:-):tak:

Już nie pamiętam kto, ale ktoś tutaj mi smaka na sernik zrobił, wiec idę wyciągnąć z zamrażalnika ser, jutro pichcimy:-D:-D:-D

Jak ja się cieszę, że wreszcie weekend:-):tak:, zmęczona jestem tym tygodniem jak jasna cholera:confused2:, a jeszcze mój upadek ze schodów moje plecy do dziś czują, chyba porządnie sobie je potłukłam :confused2::-:)-(

Pominęłam coś ważnego???? To upomnieć mnie proszę:tak::-D Przepraszam, że dziś tak haotycznie,ale zmęczeniem się mogę usprawiedliwić:confused: Dziś w szkole przy komputerze zasypiałam:szok::-D oooo zapomniałam..., Beauty jak tam w szkole???? Którą już książkę przerabiasz???

Już ostatnie pytanie mama, ponieważ Oliwierka przeprowadziłam do pokoju brata to nie mam go pod ręką w nocy, a ma kaszel:-:)-:)-( Czy jest możliwość, że dziecko się może przez kaszel udusić czy prędziej zwymiotuje??? Głupie pytanie, ale ja jakoś obsesię mam:sorry: gdy moje dziecko ma kaszel to ciągle zaglądam do łóżeczka czy oddycha i czy sie nie dusi:szok::szok::szok::confused2::cool::-:)zawstydzona/y:

Miłej nocy oraz weekendu życzę:tak::tak::tak::tak:
Dobranoc

Ostatnia edycja:
reklama
Anetko fajnie że znowu jesteś!:tak::tak::tak:
Serniczek piekę ja...więc bedziemy konsumować razem!:-D
Erni gada,gada....że słucham go z fascynacją!:cool2:ale nadal kombinuje w krótkich zdaniach tyle że wzbogacił słownictwo!;-)
Karinka w szkole dobrze....pani nadal zadowolona - ja się trochę martwiłam ze trochę saotna jest z powodu języka ale Pani powiedziała ze to dopiero 4 tyg:eek: i mam sie nie martwić....Czasami moja latorośl bawi się sama a czasami szuka przyjaciół ale szybko się uczy i daje rade!:tak::-)
Co do kaszlu to moi kaszlą oboje...Karcia sobie radzi a Erni czasam zwymiotuje jak mu się coś tam oderwie...nie sadzę żeby mogło się cos złego stać!:sorry::zawstydzona/y::eek:

Anetko posta napisałaś WIELKIEGO!:-D a ja sobie tu siedzę bo mój dopiero wraca rybek więc czekam na niego!

Do góry