Witam Was po małej przerwie...
Jejku ja już za Wami nie nadążam
Gosiu gratuluję nowej pracy
Beauty Tobie również nowego mieszkania
W jakiej dzielnicy teraz mieszkacie
Może bliżej mnie
PaulinaAnna gratuluję ciąży i życzę szczęśliwego rozwiązania
Niunia może rodzinka Wam się powiększy jak Ci się okres już 2 tyg spóźnia
:-)
Pauka jak głowa Oliwii? Już wszystko dobrze? Co ona zrobiła?
Aniu jak Karinka w szkole? Podoba jej się? A jak tam Twój rozgadany synek, zdania długie już składa? Mój Oli sie rozgaduje, coraz więcej, ale tak po swojemu jeszcze tzn tutu tzn pić, aammm tzn jeść, pa (i pokazuje paluszkiem) tzn patrz, Olo tzn Oliwierek, alooooo tzn halo, daj itp Dziś olgądał Shreka i widzi osoiłka i robi hałhałhał, a ja mówi to jest osioł, a nie pies, a on powtarza "ajoł"
Dziś nawet udało mu sie powiedzić zdanie "mama pa kom"
tzn mama choć patrz
W ogóle nie mieszam mu języków, mówię do niego tylko po polsku, ale Niko jak się z nim bawi to się zapomina i po niderlandzku gada, nie wiem czy to już dobrze czy źle
Zauważyłam, że ten niderlandzki jakoś mu szybciej do "głowy wchodzi"
.
Sencilla
, Ania ma rację, zdjęcia BOSKIEEEEE
Cudowne widoczki
Jeśli mogę prosić to poproszę namiary na ten domek na wsi i w przybliżeniu cenę za dobę
Za rok musimy tam pojechać;-):-)
Moja opiekunka na 15stego ma termin, a ona chodzi jak torpeda
, ja myślałam, że ona dopiero za miesiąc, a dziś pytam się jej na kiedy masz termin, a ona że za tydzień
Ja to może olbrzymem nie byłam, ale taka popuchnięta, ociążała, byłam i to w 8 miesiącu, a ona mówi, że nic jej nie jest, nie czuje się jakby miała rodzić za parę dni
:-):-):-) Tylko w brzuszek jej poszło, ślicznie wygląda
:-) A moim Oliwierkiem jest zachwycona, że to takie kochaniutkie dzieciątko
Już nie pamiętam kto, ale ktoś tutaj mi smaka na sernik zrobił, wiec idę wyciągnąć z zamrażalnika ser, jutro pichcimy
Jak ja się cieszę, że wreszcie weekend:-)
, zmęczona jestem tym tygodniem jak jasna cholera
, a jeszcze mój upadek ze schodów moje plecy do dziś czują, chyba porządnie sobie je potłukłam
:-
-(
Pominęłam coś ważnego???? To upomnieć mnie proszę
Przepraszam, że dziś tak haotycznie,ale zmęczeniem się mogę usprawiedliwić
Dziś w szkole przy komputerze zasypiałam
oooo zapomniałam..., Beauty jak tam w szkole???? Którą już książkę przerabiasz???
Już ostatnie pytanie mama, ponieważ Oliwierka przeprowadziłam do pokoju brata to nie mam go pod ręką w nocy, a ma kaszel:-
-
-( Czy jest możliwość, że dziecko się może przez kaszel udusić czy prędziej zwymiotuje??? Głupie pytanie, ale ja jakoś obsesię mam
gdy moje dziecko ma kaszel to ciągle zaglądam do łóżeczka czy oddycha i czy sie nie dusi
:-
zawstydzona/y:
Miłej nocy oraz weekendu życzę
Dobranoc