reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

reklama
No nie wiem... a jakby maluch miał jakieś problemy z czymś i trzeba było do inkubatora czy coś ... różne sytuacje bywają... ja myślę, że lepiej w szpitalu rodzić jak wszyscy... w domach to w średniowieczu kobiety rodziły...

Kingusia witaj i gratuluje fasoleczki:tak:Tak ok 400 e się płaci za poród w szpitalu:eek:Chyba ,że płacisz rozszerzone ubezp.Co do kasy na dziecko to się dostaje ok 170 e na kwartał:tak:
Czarna barwo dla Jessiki ładnie przybiera:tak:Sliczntka z niej:tak:
Pauka wymyśliłaś coś na torta? Ja też musze zacząć myśleć:szok::eek:Choć nie wiem czy w sklepie nie zamówić :sorry:
Sencilla ja po powrocie z pl mam cały czas taki zapał do pracy:baffled::eek:
Beauty jak się mieszka na nowym miejscu?
Robale jak się udała zbiórka grzybków?
My pojechaliśmy na wycieczkę rowerową :tak::-)Wyjechaliśmy z domu o 12 30 i wróciliśmy po 2,5 godz:tak: Nawet tatę odwiedzilismy w pracy:-)Teraz Michaś słodko śpi a ja wcinam zupke:happy:

Czarna super że córcia dobrze się rozwija,
Kinguś gratulacje fasolki
Karola długa przejażdżka, tata się pewnie ucieszył z wizyty Waszej
Ja po grzybkach nie znalazłam ani jednego :zawstydzona/y:, na poprawienie humoru przyszła paczka z Pl z farbą do włosów :laugh2:, także w sobotę farbuję ;-).

A ja dzis adam, poszlam rano na kurs ale szybko powrocilam do domu, bo myslalam ze zemdleje, ale co tylko godzine udalo mi sie pospac w dzien i w sumie jakos mi niedobrze caly czas...mloze ze zmeczenia?
Karola gratulki dla Michasia
no i witamy nowa forumowiczke-ja co prawda rodzic bede w Niemczech ale ciesze sie ze nie w Polsce. wim jak trudno jest teraz w Polsce z praca le i tu nie ma za ciekawie casami-mma nadzieje, ze Ty nie nastawiasz sie teraz na prace w Holadnii chodzi mi o ciaze?

reklama
Do góry