reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

reklama
dzien dobry
my pospalysmy i to dobrze bo wlasnie obia wstalysmy :-D
Karola pociesze cie u nas tez zabkowanie, tym razem obeszlo sie bez goraczki, ale za to tyle kup dziennie i to bardzo dziwnych claudia chyba jeszcze nigdy nie robila :-D
No i odpazyla jej sie troche z tych kwasnych kup pupka :-( Czerwona i ja boli jak jej wycieram chusteczka, ale co zrobic przeciez musze jej tyleczek wymyc
Aniahaven u nas tez napewno bedzie padac wiec nawet z domu sie nie ruszam :no:

U nas tez sie rozpogodzilo i swieci sloneczko, ale niebo zachmurzone wiec chyba nic dobrego z tego nie bedzie. Ale na spacer gdzies blisko domku pewnie sie wybierzemy :tak: Trzeba rozprostowac stare kosci :-D

dobry,
u nas bez zmian... no moze tylko to ze po zmianie mleka mlode przedwczoraj spaly od 21 do 4 a dzisiaj od 24 do 5:30... wiec moze wrszcie zaczynamy sie normowac :eek:

Anna, ja w koncowce tez mialam bezsenne noce a normalnie to ja spioch jestem, ogranizm przestawia sie do nocnych pobudek i mniejszej ilosci snu...

Witam
My wstaliśmy o 7:tak: Nocka nie była najgorsza, raz tylko Michaś wołał jeść:tak:
Agasta u nas tez są częste kupki,na pupke jest dobre kapanie w lekkim krochmalu:happy:
Ania ,Sencilla miłej pracy:tak:
Michas się dziś sam puścił z chodzikem,ale potem zauważył ze idzie i isę przestraszył:tak::-D

Dzień dobry u nas po burzy nocnej słońce świeci,, może na grzybki do lasu się wybiorę.
Karola żadnych nowin nie ma ;-).Brawa dla Michasia
Sencilla miłej pracy
Agasta udanego spacerku
Ann podziwiam Cię, ja też tak chcę ale chłopców :-D
Aniuhaven a co u Ciebie

Robale, przynies troche tych grzybkow! :tak:;-) A czemu chcesz chlopcow?
ale mi sie dzis niemrawo pracuje, nie mam weny.. chyba sie rozleniwilam :zawstydzona/y::-p

reklama
Witam

u mnie tez nocka minęła spokojnie i nawet Maja woła mleko dopiero o 4-5, co jest sukcesem....;-):tak::-)

Agasta Maja często odparza sobie pupcię, jak tylko pojawiają się jakieś kupki lużniejsze...Masakra! Ona wystarczy, ze 10 min pochodzi z taką kupką w pieluszce i już jest pupa czerwona, często też w złobku babki nie zauważą, że Maja "się krzywi" i dochodzi do tego, że nieraz ma wybroczyny z krwii...Jedno co ci mogę poradzić, to najlepiej nie myć wtedy pupci chusteczkami tylko pod bieżącą czystą wodą!!!! Naprawdę to jest lepsze!:tak::tak::tak::-) No i ozywiście przy takich problemach to nie obejdzie sie bez smarowania pupci...Ja używam maści z antybiotykiem, bo w takim stanie jak nieraz jest Majcia to Sudokrem nie działa:sorry::sorry::sorry:

Sencilla może cię wyręczyć?;-);-);-):laugh2::laugh2::-)

Do góry