reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

reklama
Witam

U nas tez dzisiaj słonecznie i dosć ciepło :-)

Karola, Ania mieszka się dobrze, jest cicho i spokojnie ;-) ;-)Tylko muszę się na nowo orientować gdzie co jest, wogóle poznać te tereny.

Robale co to za ciasto "dziad"??

Jutro robimy mała parapetówkę i nie mam pomysłu co zrobić żeby się nie narobić:baffled: Macie jakieś pomysły? Nie mam grila,bo by sie problem chociaż częściowo rozwiązał...

dzien dobry
ja juz po pracy i zakupkach :tak:
Mala najedzona wariuje w lozeczku a ja wcinam wlasnie swoje drugie sniadanie :-)
Beauty a goscie to holendrzy czy polacy?
Sencilla o ktroej ty wstajesz ze o 9 juz po spacerze bylas? :szok:
Robale no wlasnie co to za ciasto?

Hej...

U mnie też juz weekend jeszcze tylko Karinke ze szkoły o 15.30 i ...luzik!:cool2:
Zakupki juz zrobiliśmy z synkiem także jutro robimy sobie wycieczkę z dzieciaczkami poszaleć!:-D
Beauty znając mojego męża pognał by po grilla do najblizszego sklepu bo to najlepsze rozwiazanie;-)....albo standardowo koreczki z sera, jajka w majonezie i jakieś udka albo pałki z piekarnika!:-D:-D:-DNo chyba ze jakieś duże danie garnkowe:sorry:....Wszystko w zależności co kto lubi i jakich "żarłocznych":szok::cool2:macie znajomych!:-)
Napisz na co się zdecydowałaś....

A ja z gruszki ni z pietruszki pytam co to jest JUFFEN?:eek::sorry::eek:

reklama
Do góry