reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Aniahaven zdrowko srednio na jeza, zapodalam sobie wczoraj wieczorem zwiekszona dawke rutinacey i niby troche lepiej ale dalej smarkam :-D sesja byla u profesjonalisty i dopiero 16 pazdziernika :szok: idziemy ogladac wyniki jego dzisiajszych staran :-)
Czarna smoczyca zamiast takich psychologicznych zgadywanek lepiej kupic szukacza znajdywacza kluczy :-D
A wychodzi na to ze klucze powedrowaly do smietnika bo przewrocilam cala chate do gory nogami i nawet auto i po kluczach sladu nie ma. A na 100% wsiaknely w domu, bo w sobote jak wrocilam z ah to je jeszcze mialam, pozniej nigdzie sama nie wychodzilam, wiec kluczy ze soba nie bralam i dopiero w pon rano okazalo sie ze zniknely.
Podejrzewam, ze jak wrocilam ze sklepu to polozylam je na stole na gazetach, arnold pewnie przykryl je innymi gazetami czy ulotkami i ja jak sprzatalam w sobote wieczorkiem to wzielam gazety i wyrzucilam je do smieci :tak: wiec pewnie dzis pojechaly sobie razem ze sterta innych smieci na wysypisko :-D
no nic jutro trzeba bedzie dorobic nowe klucze :tak:

reklama
dzień doberek....

wpadam na chwilkę się przywitać, co by ni było, że nie piszę...;-);-):-)

Brzydka pogoda za oknem...:-:)szok::sorry::crazy:Wieje i kropi raz po raz, więc jadę po młode i wracamy do domciu:-):tak::-) Całe szczęście zebrałyśmy wczoraj troszkę kasztanów, więc plan na popołudnie taki, że będziemy robić ludziki.....:tak::-)

Muszę do ortopedy się wybrać, bo mi noga, a raczej to kolano, które miałam operowane zaczyna nawalać....:shocked2::-:)wściekła/y: no i termin mam dopiero na 13 października...Ale to i tak sukces:-D wychodzą mi buty na koturnie....:sorry::-:)-(

Agasta zdrówka:tak::-)

Pauka dzieki
Widze ze za niecale 3 tyg 5 ur Oli wam sie szykuja i do tego rocznica tez tuz tuz. No to bedziecie swietowac :-)

A to moja niunia tuz przed wyjazdem na sesje :-)

Załączniki

• IMG_3693.jpg
    IMG_3693.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 23
  • IMG_3694.jpg
    IMG_3694.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 31
Nadrobiłam co pisałyście
MamoMikołaja powodzenia z Mikołajem w przedszkolu, synuś Wasz da radę, przyzwyczai się
anna takie brzusio to cudowne
Aniuhaven szybkiego znalezienia kluczy
Pauka może kolano boli na zmianę pogody, też tak mam
Agasta ale Wasza niuńka jest prześliczna

dobry...
a ode mnie 1,5h temu wyjechal tata... :-( wpadl - wypakowal sie i wypadl mozna powiedziec...

Załączniki

• PICT0025.jpg
    PICT0025.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 35
A mi sie cos pomieszalo w kompie
jak klkne na zdj zeby sie powiekszylo to mi sie nic nie otwiera tylko str mi sie do gory przesuwa :wściekła/y:

reklama
Ann - zdjęcie boskie a jak dumna mamcia na nich!:-D
Mamo Mikołaja jutro będzie lepiej....:tak:
A do mnie zajechała siostra.....stopem....zrobiły sobie studentki wycieczkę po Holandii....:szok::cool2:Krejzolki!:-D:-D:-D

Do góry