reklama
anna117
Fanka BB :)
Bry
Czarna wczorja w gazecie typu Mamo to ja przezytalam ze bez problemu jak dziecko ma kolki mama moze pic herbatke z kopru i to "doleci" do dzidzi :-)
Czarna wczorja w gazecie typu Mamo to ja przezytalam ze bez problemu jak dziecko ma kolki mama moze pic herbatke z kopru i to "doleci" do dzidzi :-)
Czarna_Smoczyca
Bry
Fajno,dzieki,Ania tez pisala,ze pila i bylo OK.Ja tez juz siorbie jedna dziennie.
Lece bo krzyk sie zacza i czas otworzy ZNOWU bar mleczny
anna117
Fajno,dzieki,Ania tez pisala,ze pila i bylo OK.Ja tez juz siorbie jedna dziennie.
anna117
Czarna to najepszy gryp tego dnia usmialam sie do lez:-)Fajno,dzieki,Ania tez pisala,ze pila i bylo OK.Ja tez juz siorbie jedna dziennie.
aneta 2222
Entuzjast(k)a
Witam Was
My już po obiadku Dziś na obiadek spaghetti i leczo
Mężuś rano pojechał na fuchę, dzieciaczki odtransportowałam do wujka, a ja lecę pod prysznic i do pracy mykam
Czarna zdrzemnij się jak jest okazja:-)
Anna117 zamek ten jest od plastikowego okna-drzwi rozsuwanego w bok, mamy takie w sypialni z wyjściem na ogródek.
Miłej soboty kochane
My już po obiadku Dziś na obiadek spaghetti i leczo
Mężuś rano pojechał na fuchę, dzieciaczki odtransportowałam do wujka, a ja lecę pod prysznic i do pracy mykam
Czarna zdrzemnij się jak jest okazja:-)
Anna117 zamek ten jest od plastikowego okna-drzwi rozsuwanego w bok, mamy takie w sypialni z wyjściem na ogródek.
Miłej soboty kochane
anna117
ale cisza...ale to chyba przez to ze taak piekna pogoda jest:-)
Czarna, Ann dajcie jakies nowe zdjecia waszych pociech, bo ciotki tez chca sledzic wzrost dziewczynek:-)
Czarna, Ann dajcie jakies nowe zdjecia waszych pociech, bo ciotki tez chca sledzic wzrost dziewczynek:-)
hejka,
u nas ok, dzien marudy przerodzil sie w tydzien marudy...
to pewnie jest ten regulujacy tydzien bo mlode swiruja, po jedzeni spia 30 min i potem na zmiane co jedzenie jedna spi - tyle o ile a druga budzi sie co 15 min i ryk...
my akurat jemy obiad, mlode pojadly i sa w fazie 30minutowego snu - moze dluzej...
a tu pare fotek dla ciotek
1 - w lezaczku z lewej Natalia, z prawej Claudia
2 - Claudia
3 - Natalia
4 - samoobsluga (z lewej Natalia, z prawej Claudia)
5 - Natalia
6 - Claudia
milego wieczorku zycze
u nas ok, dzien marudy przerodzil sie w tydzien marudy...
to pewnie jest ten regulujacy tydzien bo mlode swiruja, po jedzeni spia 30 min i potem na zmiane co jedzenie jedna spi - tyle o ile a druga budzi sie co 15 min i ryk...
my akurat jemy obiad, mlode pojadly i sa w fazie 30minutowego snu - moze dluzej...
a tu pare fotek dla ciotek
1 - w lezaczku z lewej Natalia, z prawej Claudia
2 - Claudia
3 - Natalia
4 - samoobsluga (z lewej Natalia, z prawej Claudia)
5 - Natalia
6 - Claudia
milego wieczorku zycze
Ostatnia edycja:
reklama
anna117
Ann ale slicznotki ci rosna:-)