reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Ja juz prawie skonczylam na dzisiaj.Pranie rozwieszone,zdarzylam juz posprzatc na dole,jeszcze tylko toalety i obiadzik mi zostaly.Mala jeszcze spi wiec moze sie wyrobie :-):-):-)
Sencilla stronka napewno ciekawa,ale chwilowo brak czasu.Moze pozniej zerkne :crazy:

Milego popoludnia kofane

Dzien doberek
Czarna sprzataj, sprzataj bo jutro insepkcja bedzie :-D
Sencilla stronke przegladne dopiero w przyszlym tyg bo w weekend nie bedzie nas w domu.

Kupilam malej buciki i jak przewidywalam juz zaczely sie problemy. Mala powinna miec buta rozmiar 17 (a to jest rozmiar niby dla dzieci od 3-6 miesiecy hihi), wiec wychodzi na to ze ma mala stopke, ale w buty mnijesze niz 19 nie da sie jej stopki wsadzic, bo ma tak wysokie podbicie :szok: Probowalysmy wszystkie, na rzepy, sznurowki i nic :wściekła/y:
No i pani w sklepie powiedziala ze innego wyjscie nie mam jak kupic wiekszy rozmiar.
Poki co nie chodzi, wiec za duze butki to nie taki problem.
Mam nadzieje, ze do czasu jak juz bedzie sama mykac to sie stopa troche splaszczy, bo inaczej to nie wiem w czym bedzie chodzic :baffled:

Ide pranko nastawic

hej hej
zycze wszystkim milego weekendu, bo juz dzis uciekam. Piekna pogoda, prawda?
Jutro wybieramy sie do Artis do Amsterdamu.
papatki

reklama
Sencilla udanego wypadu do zoo zycze, my zamierzamy sie tam wybrac w przyszlym roku bo poki co nasza claudia jest jeszcze za mala
Anna117 ja pod koniec ciazy tez zle sypialam, ale to chyba norlaka u wszystkich ciezarnych. Odpoczywaj w dzien ile tylko mozesz, bo pozniej wiadomo jak bedzie :-)

Do góry