reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Weekend kochane...

Aniu117 cierpliwości...każda z nas przerabiała nieprzespane noce zwłaszcza w ostatnich miesiąca...wszystko ci potem dzieciątko wynagrodzi!:tak::-)
Ann to dlaczego nie zadzwoniłaś?????????:szok:Chętnie bym was podrzuciła!
Moi byli w szkole....:dry:
Sencilla miłego wypadu....ja miałam zrobić wypad po nową komodę do sypialni ...i się okazało że Erni coś nie za bardzo- kaszel,katar i ogólnie MARUDA!:baffled:
No więc jestem w domu uziemiona- sprzątam, pieke i piore....żebym nie musiała jutro a nawet pierogi ruskie zamierzam zrobić...:szok::-D
Spadam na kawkę!

Dziewczyny claudia mi cos swiruje z jedzeniem obiadkow :wściekła/y: Od 3 dni nie chce wogole otwierac buzi jak widzi lyzeczke. w zlobku panie tez mowily ze zbyt entuzjastycznie nie je owockow, pare lyzeczek i koniec. Z mlekiem nie ma problemu ale z jedzieniem z lyzeczki zaczal sie bunt.
Do tego jak juz cos mi sie wkoncu uda w nia wsadzic ta lyzeczka to zaczyna sie krztusic jakby nigdy wczesniej nie jadla kawaleczkow, a przeciez do tej pory nie bylo najmnijeszego problemu z jedzieniem :crazy:
Juz probowalam rozne produkty jej dawac ale nie chce :no:
o co jej moze chodzic?

Wprowadź zmiany..i nie zmuszaj jej!:-D
Agasto to dopiero początki.....eksperymentowania z twoją cierpliwością i pomysłowością!!!:sorry2:
Nie martw się....dziecko wie co mu potrzeba...więc głowa do góry...postrajkuje i jej przejdzie!;-)

Agasto, Ania ma racje nie zmuszaj, w to miejsce daj mleko, a może za kilka dni jej przejdzie:tak::tak::tak: Nie wychodzą czasem małej zęby:confused:, mój Oliwierek tak robił jak zęby mu szły.
Jutro wyjątkowo do pracy idę, a już dziś wiem, że nie będzie mi się chciało:baffled: Jestem tak zmęczona tym tygodniem, Oliwierek przeziębiony, marudny i jeszcze dziś zwymiotował:-:)-:)-:)-( Miałam dziś sobie mieszkanie posprzątać, a nie dałam z małym rady nawet obiadu ugotować. Mój M naprawiał drzwi tzn zamek od rozsuwanych drzwi (okna) plastikowych i nie naprawił:no::no::no:, ten zamek kosztuje 120e:szok::szok::szok:.

Miłego wieczoru kochane:tak:

reklama
Doberek

Dluga noc za nami :wściekła/y: malej sie chyba cos pomylio i zamiast spac to lezec chciala,ale oczywiscie nie sama :wściekła/y: i tak lezalysmy sobie razem w lozku ja przysypialam a ona mnie budzila.Teraz marudzila troszke w lozeczku,ale slysze ze jest juz spokoj wiec wykorzystam moment i zdrzemne sie choc chwilke ;-);-)
o ile zdarze.

Zycze wzystkim milego poranku.Do potem hehe

Do góry