reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

bry wieczór
sorki ze tak ni z gruszki ni z pietruszki ;-) mam nadzieję ze wybaczycie biernej uzytkowniczki forum...
Niunia nawet na to bym nie wpadła żeby dac Tośkowi Actimela, bo sama go nie pije, bo nie lubię... ale na ostaniej wizycie u lekarza kiedy Antos od 2 m-cy męczyl sie z bakterią i którą w koncu udało sie ze jego organizmu wyeksmitowac, lekarz zalecił aby mu dawac Actimeel dla przyrówcenia poprawnej flory jelitowej... mlodemu smakuje a ja zaufałam lekarzowi a nie reklamie...

reklama
dzien dobry
Sencilla wczesnie wstalas :szok:
Aneta to Ci sie upiekloz pracami domowymi :-D
Ann superanckie fotki :-)

Ide mala budzic, bo czas na mleczko :tak:

Ann ale mlode juz podrosly :szok: slodziutkie sa :tak:
Aneta ja ostatnio jakies dodawalam,a teraz przez ten stressssssssss to naprawde nawet zdjec nie robilam nowych :wściekła/y: poza tym Mala odczuwa chyba moje nerwy bo wczoraj prawie 2 godziny w dzien nie spala :szok::szok::szok: strasznie mi jej bylo szkoda bo widac bylo ze dziecko sie meczy ale nawet na ramionach nie mogla usnac tylko sie rozgladala.Na szczescie w nocy odespala i jeszcze slodko lula.Zobaczymy jak mnie dzisiejszy dzien.Na szczescie ostatni dla TESCIOWEJ:-D

Moze nareszcie sie odnajdziemy i zaczniemy normalnie funkcjonowac.

Aniahaven Karinka bardzo dzielna,tylko tak dalej

co do Actimela to ja sie nie wypowiem bo nie zazywam a Jessy chyba troszke za mala na to :-D:-D:-D:-D

Anetko trzymam kciuki za meza,chociaz z tego co piszesz swietnie nadawal by sie na "Marysie" ;-):-)

Jesli cos pominelam to wybaczcie

Teraz juz uciekam,zdarzylam zjesc sniadanie :-) to lece sie jeszcze zdrzemnac poki niunia spi.

Papa

Dzień dobry, od rana znowu w garach :-), upiekłam murzynka specjalnie dla M, uwielbia ciasta. Kobietki powiedzcie mi a racze wytłumaczcie jak to jest, pracujecie w Nl, Wasi mężowie i Wy macie pewnie kontrakty. Jak to jest z tutejszym rodzeniem. Mój M pracuje ale niestety tylko ma umowę na sezon, ubezpieczenie z Pl. szef nie chce płacić, za nikogo choć ponoć to jego obowiązek. Zastanawiamy się, ile w tym przypadku miałabym zapłacić za poród ( choć jeszcze ciąża nie potwierdzona ), gdybym chciała rodzić tutaj. Wiadomo zawsze to razem, a tak ja bym była już w Pl a M jeszcze tutaj. :zawstydzona/y:.

reklama
Do góry