reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Witam Was
Aniu ja pół nocy nie spałam:no: Niko o 2:00 w nocy zaczął wymiotować:-( i jeszcze musiałam w tej nocy pranie nastawić, bo do rana to smród po całym mieszkaniu by sobie chodził:baffled:
Nie wiem od czego...:confused:
Rano wypił ciepłą herbatę z mięty :szok: i zjadł pół kanapki z masłem:tak:, wyglądał już lepiej, ale nie chciałam aby szedł do szkoły. Uparł się, że jest zdrowy i do szkoły chce iść, więc go zawiozłam.

Mój mąż już chyba po raz trzeci nie zamknął drzwi wejściowych:szok: Przez 1,5h były otwarte :szok::szok::szok: Wszystko na wierzchu, klucze i dokumenty od auta, laptop itp, masakra gdzie on ma głowę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Te drzwi są jakieś dziwne, bo czasem je zatrzasnę, a one same odskoczą i pewnie nie sprawdził czy dobrze zamknął :no::no::no::no::no:

Kiedyś to w nocy wstałam, a drzwi jak szeroko otwarte, na dworze wiało jak cholera wtedy:szok:

Co robicie dziś na obiadek:confused: Ja chyba szagówki i zupka brokułowa od wczoraj:tak::tak::tak:

reklama
Dzien doberek,
U mnie marudnie ostatnie dni, mlode mecza sie z brzuszkami, ale od wczoraj zmienilismy mleko ktore w polaczeniu z herbatka miedzy posilkami zaczyna chyba dzialac bo mlode jakby spokojniejsze...
Przedwczoraj nawet pospaly od 23-4:30, a ja sie obudzilam przed 4 i polecialam zobaczyc czy mlode oddychaja bo jakos ich dlugo nie slyszalam :eek::rofl2: a one sobie w najlepsze spaly :-D
Lece jakies sniadanko zmontowac bo jeszcze nic nie jadlam, zdazylam tylko troszke ogarnac w chatce...

Do góry