reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Kurcze Agasta przeczuwałam, że coś nie poszło....:tak::szok::szok::sorry2:
Aż bałam się dojść do końca twojego posta po tych słowach: " dobrą i złą..." :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)szok:
Ale naszczęście okazało sie, że obie wiadomości są dobre tylko jedna jest superdobra!!!:-D:-D:-D

Ann kochana! :tak::-D:tak:
oczywiście duże gratulki z okazji przyjścia na świat twoich księżniczek!!!!:-D:-D:-D:-D:-D A dla Ciebie, bidulko nasza, życzę szybkiego powrotu do sił, byś mogła się szybcituko cieszyć, ze masz te dwa szczęścia przy sobie!!!

Zapomniałam napisać, że z rozmowy wynikło, że Ann rodziła w naturalny sposób i krwotok był wewnętrzy i miał miejsce po urodzeniu łożyska. Założyli jej balonik (?)...

ANN

Z okazji narodzin Waszych
córeczek , które napełniły Wasz
dom radosnym gwarem
życzymy im aby rosły duże,
silne i zdrowe, i żeby zawsze

były dla Was źródłem
nieustającej radości.
Czekamy na Ciebie!Wracaj szybciutko do zdrowia ,abys mogla sie cieszyc dziewczynkami:tak:

uuuuffff...
Ann ogromne gratulacje i szybkiego powrotu do pełni sił, niech Wam sie dziewczynki zdrowo chowają :tak:

Ja o malo mieszkania nie spaliłam, wstawiłam fasolke i poszlam z dziecmi na plac zabaw, dobrze,ze z kolezanka weszlysmy na temat obiadow i min sie przypomnialo:zawstydzona/y:

reklama
Ann gratulacje i szybkiego powrotu do zdrowia zebys jak najszybciej mogla sie cieszyc coreczkami:-) nameczylas sie ale masz to teraz w dwojnasob wynagrodzone:-):-) jeszcze raz GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!! Tobie i mezowi

Do góry