reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Witam sie sennie

Ann ty jak zawsze obcykana i gotowa do akcij poradniczych :-)
toola witaj ponownie,wlasnie doczytalam twojego posta.A juz mialam pisac,ze wreszcie ktos z "moich" okolic,bo Almere to tak calkiem niedaleko by bylo od Emmeloord.
Gouden Gids: Bedrijvengids, winkel, telefoonnummer en adres
a to polozne w Leiden

Karola wyrazy wspolczucia

aniahaven swietna fryzurka

mykam dalej robic NIC

reklama
Ja juz po pracy ,wolne mam do czwartku:tak:
Zaraz idziemy na spacerek ,sloneczka nie ma ale calkiem przyjemnie jest:tak:
Toola witaj ! Ann dobrze radzi n,najlepiej znalesc polozna:tak::happy2:
Ann a wy jak sie czujecie?? Oj zbliza sie 37 tydzien wielkimi krokami:cool2::szok::happy2:
Anna117 moze maly masarzyk?:-D;-)
Czarna i jak idzie obijanie sie?:-D:-D:cool2:
Pauka no takie to zycie kruche jest.My jutro mamy ostatnie pozegnanie ,niestety tylko myslami tam bedziemy:no::sad:
Michas siedzi na podlodze i tworzy,wszystko chce ruszyc:tak:I non stop mowi si,ci ,zi i standardowe ba,da ma ,ta ,pa:-DO wlasnie sciagnol moja torbe i zaczyna w niej szukac czegos:tak:

Karola jak to czego szuka..pieniedzy w koncu mama wrocila z pracy:-) a tak w ogole to gdzie pracujesz jesli mozna zapytac? a co do masazu to znalazlam w ksiazce cwiczenia dal mma i staram sie je robic troche mi pomagaja, bo nie wiem co jest ale np jak w dzien posprztam mieszkanie, cos tam w ogole porobie to jak juz kolo 18 sie poloze to juz nie moge wtsac, ani sie przekrecic i chodzenie tez mi slabo idzie taki dziwny bol i uciska mam:baffled:

Witam...

Toola fajnie że wróciłaś:-D i oczywiście gratuluję!:tak:
Karola jak ja ci zazdroszczę wolnego ja pracuję do piatku a w nocy wyjeżdżamy...
Jemy pizze i zmykamy na spacerek....

Ann a wy jak sie czujecie?? Oj zbliza sie 37 tydzien wielkimi krokami:cool2::szok::happy2:
Pauka no takie to zycie kruche jest.My jutro mamy ostatnie pozegnanie ,niestety tylko myslami tam bedziemy:no::sad:
W zasadzie to 37 juz sie zaczal teoretycznie a tu nadal cisza, ja jeszcze jednego porzadnego skurczu nie mialam :szok: im wcale nie w glowie wychodzic chyba, mlode lubia sie poprostu znecac nad mama od srodka, juz mnie krocze boli nawet jak sie nie ruszam bo leza tak nisko ze glowkami wierca mi tam :baffled::nerd:

Jeszcze nie mowilam Karola, moje kondolencje z powodu babci, babcia mojego M tez nie ciekawie, lezy ponoc 2-gi miesiac nieprzytomna i juz nie kontaktuje chociaz niby oczy otwiera - jest po 2-gim zawale i 2-gim udarze mozgu.
Oczywiscie reszta rodziny stwierdzila ze moj M musi koniecznie przyjechac do PL bo to juz koncowka... prawie sie obrazili jak powiedzial ze niezostawi mnie tu samej w tej chwili...:baffled::nerd:

jeny dziewczyni dziekuje serdecznie ale jestescie mega szybkie , chyba dzis tam zadzwonie sie umowic bo inaczej mnie stres zje

a wlasnie mi minal rok pracy i spodziewam sie podwyzki i teraz sie peniam ze dostane podwyzke w ciazy zanim powiem ze jestem i bedzie glupio
a mowic na zapas tez sie nie czuje

Ann - oj lepiej niech maz bedzie przy tobie, gratuluje blizniaczek, to mega wyzwanie!!

witaj Toola i gratuluję :blink:
ja dziewczyny zrobiłam obiad i poszłam spać, mąż mnie obudził. Spałam 2 godz :szok:, coś ostatnio strasznie mnie na spanie bierze :-). Pogoda się zrobiła to może na jakiś spacerek się wybiorę.

reklama
Do góry