reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

witam,

właśnie wróciłam od kosmetyczki z nowymi tipsami:tak:
wiktoria spi a mój P pojechał do fryzjera, w czwartek juz wyjeżdza i zostajemy same-ale narazie nie wiemy na jak długo..

wszystkie ANNY spóznione ale szczere życzenia wszystkiego najlepszego;-)

ann-jak sie czujesz?remont już zakończony?

aniahaven- co cie tak dusiło?mam nadzieje że tak jak erni wstałaś bez żadnych dolegliwośći;-)

aneta- miłego urlopu,pewnie już w PL odpoczywasz;-)

magda- przy blizniakach i ci sie nudzi? ja przy jednej i niekiedy mam tyle roboty ze:szok:

pauka- jak tam u was? ładnie ci w nowym kolorku;-)

karola-pomyśl co bedzie przy następnych zębach...:sorry: :szok:

a reszcie którzy jeszcze pozostali życze miłego dnia ;-)

reklama
A my siedzimy i się nudzimy.

Poprasowałam 2 godzinki, zrobiłam pranie, posprzątałam, przygotowałam już składniki na obiad (zapeikanka z ziemniaków z mięsem mielonym i serem) i teraz patrzę jak mała się bawi i słucham jak krzyczy dededede i parska jak koń :-D:szok::-D

Jasne, ze mam mnostwo roboty, ale chodzi o to, ze jak maja mi marudzic w domu, to wole je zabrac na spacer. one nie sa jakos strasznie rozryczane, ale czasami im sie zdarza i wtedy mam 2 na glowie. No i tak je biore 3 razy dziennie do parku, albo po sklepach polazic, zeby sobie troche pospaly. W sobote, jesli pogoda dopisze, to pojedziemy do zoo. To sa jednak maluchy i ani to nie chodzi, ani nie siedzi samo, wiec chyba tylko te spacery mi pozostaja, poki nie podrosna. Myslalm o jakis zajeciach w bibliotece, czytanie bajek, ale to chyba za wczesnie.

a co wy robicie z waszymi maluchami, ale chodzi mi wlasnie o miejsca poza domem.

Niunia to poszalałaś nowe pazuraski :-)
Magda kiedy Twoje córeczki się urodziły, w listopadzie?
Moja Claudia wogóle nie chce leżeć, jak ją tylko położe to zaraz jest krzyk. Nic tylko by siedziała, albo spacerowała, bo lubi oglądać ruszające się drzewa i rowerzystów :-D
Więc my często do miasta CHODZIMY na zakupy ale to takie pierdoły zawsze typu mleko dla małej czy ciuszki :-D
Gosia może Ci sie jakieś zrosty porobiły albo szwy nie rozpuściły się dobrze? Ale jutro idziesz do lekarza to będziesz wiedziec co i jak :tak:

A to moja Claudusia
zdj 1 - kilka dni temu o 22, wtedy jak jej sie godziny pomieszały i zamiast spać to szalała w nasyzm łóżku :-D Tu odkrywała, że ma zamek w śpiworku - lekcja jogi :-D
2 - ten sam wiecżór, mam chusteczkę kropkowaną co ma 4 rogi... :-D
3 - dziś rano podczas zabawy z mamuską :-D
4 - zrobione kilka minut temu - próba sfotografowania ząbków :-)

Załączniki

• 25072009029.jpg
    25072009029.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 27
  • 25072009034.jpg
    25072009034.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 28
  • 28072009036.jpg
    28072009036.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 30
  • 28072009039.jpg
    28072009039.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 28
Agasta sliczna ta Twoja corcia, ciekawa jestem tez mojej coraz bardziej czekam na nia, ale niech ona jeszcze siedzi w brzuchu niech siedzi:-D:tak:a co do Urk to my przejazdam tam wstapilismy, bo od nas to bardzo daleko, ale ja to sie na maxa zakochalamw tym miejscu, aj uwielbiam takie malownicze miejscowosci...a u Ciebie gdzie mieszkasz chyba tez jest jakis big ogrod co?

reklama
Agasta prze sliczna bede miala synowa:tak::tak::-)Z zabkami wyglada slodziutko i ten usmieszek:tak:
Pauka ja tez zauwazylam nowy kolorek i nie wiem czy juz pisalam ,ze jest bardzo twarzowy:tak::tak::happy:Co masz takie smutne opisy gg?
Niunia no prosze jak sie szaleje w pl -nowe tipsiory łuuuuuuuuuu:-D:-DNacieszcie sie jeszcze mezem i tatusiem:tak:
Gosia moze faktycznie cos z rano po cesarce.
Ania117 juz za pare mies zobaczysz i przytulisz swoja mala ksiezniczke:tak::tak:
Magda my spacerujemy conajmniej 1,5 jak jest ladna pogoda to 2 razy ( tak po 10 i okolo 14)I oczywiscie chodzimy nad morze:tak::tak::tak:A w domu sie bawi ,czytamy ksiazeczki ,pozniej sam je oglada .Tv nie oglada,nawet jak jest z nami w salonie a telewizor jest wlaczony to nie zwraca na niegp uwagi:happy: Woli pilotem sie pobawic:tak::tak::-D:-D
Dzieki za zyczonka dla Michasia ,rosnie z niego rozrabiaka:tak:
Bylismy w CB Misiu urusl prawie 8 cm za 2 mies:szok::szok::tak:(73cm)Pami sama sie zdziwila:-D Wazy 8300g:tak:Szcepienia nie bylo ,pani sie cos pomylilo ,bo nawet w ksiazce bylo zanotowane:eek::tak:A Michas i tak strasznie plakal,nastal ten etap ,ze boi sie nowych ludzi:tak::happy::nerd:
Jutro do pracy
Dobranoc

Do góry