reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

witam,

właśnie wróciłam od kosmetyczki z nowymi tipsami:tak:
wiktoria spi a mój P pojechał do fryzjera, w czwartek juz wyjeżdza i zostajemy same-ale narazie nie wiemy na jak długo..

wszystkie ANNY spóznione ale szczere życzenia wszystkiego najlepszego;-)

ann-jak sie czujesz?remont już zakończony?

aniahaven- co cie tak dusiło?mam nadzieje że tak jak erni wstałaś bez żadnych dolegliwośći;-)

aneta- miłego urlopu,pewnie już w PL odpoczywasz;-)

magda- przy blizniakach i ci sie nudzi? ja przy jednej i niekiedy mam tyle roboty ze:szok:

pauka- jak tam u was? ładnie ci w nowym kolorku;-)

karola-pomyśl co bedzie przy następnych zębach...:sorry: :szok:

a reszcie którzy jeszcze pozostali życze miłego dnia ;-)

reklama
A my siedzimy i się nudzimy.

Poprasowałam 2 godzinki, zrobiłam pranie, posprzątałam, przygotowałam już składniki na obiad (zapeikanka z ziemniaków z mięsem mielonym i serem) i teraz patrzę jak mała się bawi i słucham jak krzyczy dededede i parska jak koń :-D:szok::-D

Jasne, ze mam mnostwo roboty, ale chodzi o to, ze jak maja mi marudzic w domu, to wole je zabrac na spacer. one nie sa jakos strasznie rozryczane, ale czasami im sie zdarza i wtedy mam 2 na glowie. No i tak je biore 3 razy dziennie do parku, albo po sklepach polazic, zeby sobie troche pospaly. W sobote, jesli pogoda dopisze, to pojedziemy do zoo. To sa jednak maluchy i ani to nie chodzi, ani nie siedzi samo, wiec chyba tylko te spacery mi pozostaja, poki nie podrosna. Myslalm o jakis zajeciach w bibliotece, czytanie bajek, ale to chyba za wczesnie.

a co wy robicie z waszymi maluchami, ale chodzi mi wlasnie o miejsca poza domem.

Niunia to poszalałaś nowe pazuraski :-)
Magda kiedy Twoje córeczki się urodziły, w listopadzie?
Moja Claudia wogóle nie chce leżeć, jak ją tylko położe to zaraz jest krzyk. Nic tylko by siedziała, albo spacerowała, bo lubi oglądać ruszające się drzewa i rowerzystów :-D
Więc my często do miasta CHODZIMY na zakupy ale to takie pierdoły zawsze typu mleko dla małej czy ciuszki :-D
Gosia może Ci sie jakieś zrosty porobiły albo szwy nie rozpuściły się dobrze? Ale jutro idziesz do lekarza to będziesz wiedziec co i jak :tak:

A to moja Claudusia
zdj 1 - kilka dni temu o 22, wtedy jak jej sie godziny pomieszały i zamiast spać to szalała w nasyzm łóżku :-D Tu odkrywała, że ma zamek w śpiworku - lekcja jogi :-D
2 - ten sam wiecżór, mam chusteczkę kropkowaną co ma 4 rogi... :-D
3 - dziś rano podczas zabawy z mamuską :-D
4 - zrobione kilka minut temu - próba sfotografowania ząbków :-)

Załączniki

• 25072009029.jpg
    25072009029.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 25
  • 25072009034.jpg
    25072009034.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 25
  • 28072009036.jpg
    28072009036.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 25
  • 28072009039.jpg
    28072009039.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 25
Agasta sliczna ta Twoja corcia, ciekawa jestem tez mojej coraz bardziej czekam na nia, ale niech ona jeszcze siedzi w brzuchu niech siedzi:-D:tak:a co do Urk to my przejazdam tam wstapilismy, bo od nas to bardzo daleko, ale ja to sie na maxa zakochalamw tym miejscu, aj uwielbiam takie malownicze miejscowosci...a u Ciebie gdzie mieszkasz chyba tez jest jakis big ogrod co?

reklama
Agasta prze sliczna bede miala synowa:tak::tak::-)Z zabkami wyglada slodziutko i ten usmieszek:tak:
Pauka ja tez zauwazylam nowy kolorek i nie wiem czy juz pisalam ,ze jest bardzo twarzowy:tak::tak::happy:Co masz takie smutne opisy gg?
Niunia no prosze jak sie szaleje w pl -nowe tipsiory łuuuuuuuuuu:-D:-DNacieszcie sie jeszcze mezem i tatusiem:tak:
Gosia moze faktycznie cos z rano po cesarce.
Ania117 juz za pare mies zobaczysz i przytulisz swoja mala ksiezniczke:tak::tak:
Magda my spacerujemy conajmniej 1,5 jak jest ladna pogoda to 2 razy ( tak po 10 i okolo 14)I oczywiscie chodzimy nad morze:tak::tak::tak:A w domu sie bawi ,czytamy ksiazeczki ,pozniej sam je oglada .Tv nie oglada,nawet jak jest z nami w salonie a telewizor jest wlaczony to nie zwraca na niegp uwagi:happy: Woli pilotem sie pobawic:tak::tak::-D:-D
Dzieki za zyczonka dla Michasia ,rosnie z niego rozrabiaka:tak:
Bylismy w CB Misiu urusl prawie 8 cm za 2 mies:szok::szok::tak:(73cm)Pami sama sie zdziwila:-D Wazy 8300g:tak:Szcepienia nie bylo ,pani sie cos pomylilo ,bo nawet w ksiazce bylo zanotowane:eek::tak:A Michas i tak strasznie plakal,nastal ten etap ,ze boi sie nowych ludzi:tak::happy::nerd:
Jutro do pracy
Dobranoc

Do góry