reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
dokladnie, jeczmien. wczoraj wpadlo mi cos do oka na spacerze i potarlam brudnymi lapskami. musze od tesciowej pozyczyc zlota obraczke.
w Rotterdamie czarne chmury.

A my już po obiadku...podczas deszczu zdążyłam poukładać w szafkach ubranka i nawet zrobić segregacje za małych ubrań!:-p
Teraz już nie pada więc może jakiś spacerek....:tak:
Ann no to super że wypoczęłaś...dogadaj się kiedy mogę podjechać a ja sie postaram do niej dopasować!:-D
Magda u nas mówią że jak jeczmień to trzeba ci plunąć:szok: w oko!:-D:-D:-D
Działa :tak:bo w ślinie tak działa odkażająco!:-)
Dzięki za komplementy....miłego popołudnia!

Dobry wieczór,
my niedawno wróciliśmy od teściowej z urodzinek. Fajnie było spotkać sie znowu z rodzinką.

A dziś rano przyjechała do mnie @ :baffled: I skończyła się 17 miesięczna :szok: sielanka. A tak fajnie było bez @ :-D:tak::-)

Anja :tak: mam faceta holendra :tak:
Aniahaven fajne zdjątka :-)
Smoczyca zostaw kawałek ptasiego mleczka dla mnie jak wpadniemy na kawkę :-D

Jutro znowu do pracy :eek:

Miłego wieczoru, spokojenej nocki do jutra

Dziś na spacerek wybieraliśmy się 4 razy!:wściekła/y:Jak tylko sonko to akcja ubieramy się:-) otwieramy drzwi....a tam ściana deszczu!:szok::angry::wściekła/y:
Ale w końcu się udało i pospacerowaliśmy 1,5godz....teraz dzieciaki jeszcze biegają w piżamkach bo przez tą pogodę spały dwa raz po południu z nudów chyba...:-D
Agasta to i tak dobrze miałaś że 17 mies....ja to po jednym mies.pomimo karmienia i tak dostałam!:-:)laugh2:No cóż takie życie niektórych kobiet, na szczęście ja nie narzekam na @ bo jest całkiem znośna!;-)
Uciekam pod prysznic....do jutra!

Dobry wieczor
Ania sliczne foteteczki,torcik smakowity a na nim ksiezniczka:tak::-)To mieliscie przygody z wyjsciem na spacer:laugh2::baffled:
Agasta witaj z powrotem w klubie kobiet z@:eek::-)Ja tez jutro do pracy:tak:
Ann dobrze ,ze sie w koncu wyspalas:tak:
Magda u nas tez sie pociera zlotem:tak: a plunac w oko tez mozna :-DJa wole to pierwsze:tak::-D
U nas dzis pogoda wytrzymala bez deszczu,choc strasznie wialo:baffled:My pol dnia spacerowalismy a pod wieczor wstapilismy do znajomych na kawke:tak:
Teraz jemy arbuza mniam jaki slodziutki:-):tak:Pozniej po prysznic i do spanka:tak:
dobranoc

hej u mnie nieprzespana noc :baffled:
do 12 nie umiałam sobie miejsca znaleźć a o 2 Claudia zrobiła mi pobudke i tak juz nie spałam do rana. Claudia ma znowu stan podgorączkowy, w nocy budziła się 5 razy i płakała, spała bardzo niespokojnie i wędrowała po całym łóżeczku :szok:

reklama
Dzień dobry!

Ja też nieprzytomna....:baffled:jakiś palant dzwonił naszym dzwonkiem o 1.30 bo mu się drzwi pomyliły i wszystkich w domu obudził!:wściekła/y:
I oczywiście zasnąć też nie mogłam a potem Erni się przyczołgał do naszego łóżka...i się rozwalił na mojej poduszce...:eek:
Nie ma jak tak zacząć poniedziałek!:-D

Do góry