reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Aneta ja sie z toba winka chetnie napije:tak:My o mieskaniu wlasnym na razie to nie marzymy:no:Mojemu A jeszcze rok nie minol w wlasnej firmie ,a trzeba miec co najmniej trzy(tak slyszalam):eek:
Ania 117 ,Anja burza hormonów to normalna sprawa:tak:Juz nie dlugo i wszystko wruci do normy:tak:
My bylismy na centrum i oczywiscie kupilam sobie tylko jedna bluzke:crazy:A mialam w planie buty ,ale nic nie bylo ciekawego:eek: moj A kupil buty nike na przecenie ,Michas tez sie oblowil:tak::tak:
Aneta ja widzialam pare fajnych damskich firmowych butow:tak:Nic ci sie nie podobalo?
Teraz ogladamy komedie i pijemy winko:tak:
dobranoc;-):tak:

reklama
Karola my również musimy poczekać, bo mojemu za kilka dni dopiero rok mija:baffled:, ale mojej znajomej znajomi otrzymali kredyt, a jej mąż miał firmę 2 lata. My jeszcze rok poczekamy, a później będziemy się ubiegać o kredyt, może zacznę jakąś pracę po tej mojej szkole (jak się gadać nauczę:-D) to wtedy będą większe szanse ma kredyt:confused:
Anja gratuluję własnego mieszkanka:tak::tak::tak:
Karola, a gdzie byliście na centrum:confused: Koło kościoła polskiego:confused: W jakim sklepie widziałaś fajne:confused:
Mój Oli obudził się po 21-szej i czeka za tatą do teraz:szok::szok::szok:

Hej!
Pomimo weekendu ruch:szok: na forum...no no!:-D:-D:-D
Anetko ja winko chętnie...
Jeśli ktoś lubi ciasto drożdżowe (Anja?) to u mnie dziś z jagodami i kruszonką 2blachy!
My całkiem niedawno zakończyliśmy imprezkę urodzinkową!:laugh2:
Wrzuce wam pare foteczek...
Oto nasz torcik...pyszny był!

Solenizantka!:-D

Dmuchamy!

Rodzinka w komplecie!:tak:
[img=http://images50.fotosik.pl/164/176466ee464b6d9cm.jpg]
Mamusia i córusia...

Moje smyki...

Jutro was doczytam bo już ledwo co widzę na oczka...dobranoc!

ale tu ruch dzisiaj, jak w tygodniu :-D
a my jakies 20 min temu wrocilismy od znajomych z grilla i pokerka :-D
milej niedzieli wszystkim zycze bo ja perwnie przespie polowe - jesli teraz uda mi sie zasnac...

Dzień dobry:tak:
Ja już nie śpię od 6:45, bo Oliwierek nie pozwolił mi dłużej pospać mimo iż poszedł spać o 23:30:szok:
U nas leje jak jasna ch****a :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ann i jak zasnęłaś:confused:

Dzień dobry niedzielnie nawet dzisiaj mały nie daje pospać dłużej od 7 już tu szaleje:crazy::crazy::crazy:
Aniu foteczki swietne :tak::tak::tak:szczęsliwa i sliczna z was rodzinka:-):-):-)widzę ze urodzinki się udały:-):-)
Anetko właśnie pogoda się zepsuła po wczorajszej burzy się bardzo ochłodziło i pada ale ale jak ty przyjedziesz napewno znowu się zrobi pogoda musi bo ja mam wesele w przyszłą sobote:tak::tak:
miłej niedzieli idę na śniadanko:tak::tak:

Witam wszystkich w niedzielny poranek,

moje male dzisiaj byly fantastyczne, wstaly o 8 rano, a teraz ogladaja Elmo. Jestem sama, z tesciowa, moj zabral tescia do Normandii, wiec mamy babski weekend.

Ann, ja pisze sie na rundke pokera, ostatnio moja ulubiona gra karciana.

Aniahaven, pyszny torcik, ja juz planuje pierwsze urodziny moich maluchow, grudzien wykonczy nas finansowo.

Teraz pytanie do wszystkich. Obudzilam sie z opuchnieta gorna powieka, wyglada to okropnie, jakby bylo wypelnione woda, nie boli, ale denerwuje. Ktos ma pojecie co to moze byc? robie zimne oklady i to wszystko, czekam, az przejdzie.

Dzien Dobry kofane witam sie niedzielnie i leniwie.Tez juz od godzinki na nogach i zaczynam byc glodna,ale poczekam na reszte domownikow ze sniadnkiem.Troszke oszukuje bo zjadlam 1 jagodzianke,prosto z pl.Siostra przyjechala o 23.00 ale oczywiscie spac poszlismy po 1.Godzine samego rozpakowywania :szok::szok::szok:.Golf tak przysiadl na dupie jakby tam slonia wiozla.Ale teraz to mamy zapasy chyba na rok.Zwlaszcza ptasiego mleczka itp.bo siorka je uwielbia.I zamrazalka znowu pelna:tak: i biblioteka mi sie powiekszyla :-):-D:-):-D
Chyba pojde pochalasowac to jedzonko szybciej bedzie :-p
Milego dzionka bo nie wiem czy bedzie czas zeby do Was zajrzec

reklama
Dzień doberek!

My pospaliśmy do 9.30!:szok::szok::-D a na śniadanko były tościki z dżemikami!
Ann mam nadzieje że jeszcze słodko śpisz z dziewuszkami!:tak:
Czarna Smoczyco ja też uwielbiam ptasie mleczko - zawsze mam w domu,mąż dba by mi nie brakło!:laugh2:
Anetko u nas wyszło właśnie słoneczko więc może u ciebie też już świeci!;-)
Magda nie mam pojecia co to może być pewnie jakiaś bakteria cie zaatakowała, a nie masz soli fizjologicznej w domu?Ona oczyszcza i działa antybakteryjnie....:nerd:

Serwuje niedzielną kawkę!

I ciasto.....

Do góry