reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Ania ja poprosze taka wedzona rybke:tak:Nasz sasiad czesto wedzi lub griluje ryby.Czasem nas czestuje:tak:
Ania 117 mnie tez czasem tak bolalo w pachwinie ,polozna kazala mi kupic ciazowe majty:tak:Ale tak zwlekalam ,ze maly sie przekrecil i przeszlo:sorry2:
Ann to niezle:sorry2:Jeszcze masz pewnie z jakies 3 tyg czasu :tak:a moze i wiecej:happy2:
dobranoc

reklama
u nas własnie straszna burza :szok::szok::szok:ale mój mały śpi nic go nie rusza :tak::tak::tak:z tym mam dobrze bo jak już zaśnie to może być głośno a on spi jak zabity:tak::tak::tak::tak:
ale jestem dziś padnięta :tak::tak::tak:mąż już dzwonił mogę iść spać:tak::tak:
Dobranoc:-):-):-):-):-):-)

Hejka
Ja już w domu:-D:-D:-D
Siora z chrześniakiem przyjechała do miasta sie odchamić;-):-) i zosanie kilka dni...Mam nadzieje, że ja nie zwariuję!!!!!:-D:-D:-D:-D

Olgunia miała dzisiaj urodzinki, a nie Niunia (chyba)! Któraś sie pomyliła....:-D:-D:-D:-D

Więc Olguniu! Wszystkiego najlepszego, radości, szczęścia i duuuuuuuuuuuużo miłośći!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:tak::tak:;-);-):-):-):-D:-D

No to dobrej nocki....

Karola gratki dla Michasia:tak::tak::tak::tak:
anna117 u mnie również spaghetti z mięskiem mielony, marchewką i żółtym serem :tak::tak::tak:
Aniu daj przepis na pyzy:-)
Nie wiem, która miała urodzinki, więc piszę dla Olguni i Niuni...:-)

Życzę Wam, abyście w tym odwróconym, pokręconym świecie
potrafiły odnajdywać pewny grunt pod stopami.
Byście kochały i były kochane.
Życze Wam marzeń wielkich i odważnych
oraz odwagi aby je spełniać.
Oliwierek się obudził, więc uciekam go przytulić:tak:
Dobranoc

Dzien Dobry wszystkim ja juz mam na dzisiaj pospane,Najpierw mnie kot obudzil ,potem P.wstawal do pracy a zerwalam sie bo juz z glodu wytrzymac nie moglam :-) Mala tez juz sie wyspala i poranna gimnastyka robimy rozciaganie brzucha.Dzisiaj na 9:45 do poloznej.Pewnie znowu rutyna.Cisnienie,jak samopoczucie,mierzenie brzuszka i do zobaczenia za 2 tyg.
Milego poczatku dnia zycze

P.S u was wczoraj spagetti a ja mam zaplanowane na dzisiaj :-)

Dzień dobry!

Olguniu wybacz mi tą pomyłkę!:sorry2::zawstydzona/y::-) jak już mówiłam Ann wczoraj starsznie zakręcona byłam....
Smoczyco miłej wizyty u położnej...
Agnes jak ja ci tej burzy zazdroszczę - u nas nic nawet nie padało!:dry:
Pauka no to nie będziesz się nudzić-pełna chata!:-)
Aniu 117 mój mały jak byłam w ciąży chyba w ósmym tak się obrócił że jedną nogę miał z przodu brzucha a drugą kopał mi po nerce!:szok::baffled:
Efekt tego był taki że wylądowałam na badaniach w szpitalu-chyba mi zrobili wszystko możliwe:-)- bo mdlałam z bólu a do tego synek stanął na przewodzie moczowym więc nie mogłam się wysikać!:wściekła/y:ból niedozniesienia!
Niestety nie dało się nic zrobić - musiał sie sam obrócić:szok::dry: czego dokonał następnej nocy i...po strachu!:-D
Zbieram się do pracy!Miłego dnia wszsytkim....

Dzień dobry,
ja na nóżkach od 7. Claudia pojadła i znowu śpi :tak:
Dziś u nas znowu targ, więc na miasto na spacer nie ma nawet po co się wybierać. Chyba będziemy rundki wokół chaty trzesakać :-D

reklama
Do góry