reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Ania no sliczne suwaczki:tak::tak:Tez lubie krolika w smietanie -mniam:tak:
Ania 117 znalazlam:-):tak: i zaprosilam chyba to ty:sorry2:Bo ciebie jest 27:tak::tak::-D:-D:-DJa dzis mialam fasolke od wczoraj i jajko sadzone z ziemniakami .A jutro pulpeciki:tak:
Ann a ty co tak pocichutku dziesiaj??Jak przygotowania do narodzin?
Robale kapusniaczek mniam ,mniam:tak:

reklama
Karola nie mogę się napatrzyć na Twojego syncia, taki śliczny uśmiech ma,
Aniu ależ Twoje dzieciaczki są śliczne jak również Pauki,
a nie długo zabaczymy kolejne dwie dziewczynki naszej Ann,
Ach co tu ukrywać, wszystkie dzieci mam z forum są piękne :)

Czesc dziewczyny
dziewczyny czy to normalne co robi moj Daan, kiedy klade go na brzuszku to nie podpiera sie juz na raczkach tylko je kladzie za siebie i probuje sie odpychac nozkami, wyglada jak by chcial pelzac przy czym denerwuje sie przy tym bo nie ma sie od czego odepchnac nozkami a jak juz ocos zachacy to ryje buzia po kocu.:-D:-D:-D:-D czy to normalne u 3 miesiecznego dziecka:confused::confused::confused: on juz jest duzy wazy 7500 i ma 64cm ale czy to ma jakies znaczenie:confused::confused::confused:
Karola gratulki dla Michasia:tak::tak::tak:
Ann nie martw sie i tak cie porod zaskoczy i bedziesz zdziwiona ze to juz;-):-)

Jak coś to mów...pisz,dzwoń!:tak:;-):-)
Dobranoc wszystkim idącym już spać - mój dzisiaj zakupił sobie wędzarke i właśnie wędzi kolejną ture makreli...Ktoś ma ochotę?
A to już po wędzeniu;

Załączniki

• DSCF6567.jpg
    DSCF6567.jpg
    48,4 KB · Wyświetleń: 41
reklama
Ania szkoda ze tylko wirtualnie mozna sie poczestowac...a ja juz nie moge tak mnie boli od kilku dni w pachwinie ze sie nie moge przekrecic nawet na lozku ale chyba juz wspominalam, ze dzwonilam do lekarki i ta powiedzial, ze dziecko po prostu tak sie ulozylo, ze na nerw naciska i nic sie nie da zrobic, oczywiscie ta wiadomosc ze to tylko to mnie cieszy ale mecze sie okropnie bo trudno codziennie znosic bol, rano jest jeszcze ok ale najgorzej wieczorami, normalnie czasem to na czworaka wstaje z lozka, a sikac oczywiscie moge chodzic co 5 min, a to dla mnie cala wyprawa jest...staram sie chodzic jak najwiecej na spacery i takie tam , z mysla ze kosci rozruszam bardziej ale to nic nie daje a do tego bola mnie plecy jak cholera i miejsca sobie nawet do lerzenia nie moge znalezc:zawstydzona/y:

Do góry