reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

A ja wpadłam do domu na lunch...
Anetko powodzenia w porządkach - ja właśnie w sobote zakończyłam generalke i zaczynam się powoli organizować na wakacyjny wyjazd,bo nie lubie zostawiać wszsytkiego na ostatnią chwile...:sorry2:
Robale nie powinnaś pić red bull'i....poczytaj sobie w internecie..bue służą tobie w ciąży ani maleństwu!:-(
Sencilla zażywa rodzinnej sielanki i nawet skrobnąć nie ma czasu - kazała tylko was pozdrowić jak pisała ostatnio na NK:-):tak:!
Ann jak się dziś czujesz i jak idą przygotowania?Potrzebujesz jeszcze coś?:confused:
Jeszcze kawka i zmykam do pracy...w tamtym tygodniu urodziła synka Thijsa więc go dziś zobacze pierwszy raz!:-D
Narka kobietki...

reklama
Witam
wpadam się tylko z Wami przywitać....:tak::tak::tak:

Ja niedawno wróciłam z działeczki:-D Zaraz pakowanie, bo dzisiaj wracamy do domu....:-):tak:

Napiszę później! Pa...

dzieki za mile przywitanie wszystkim:tak:
mam chwilunie to wpadlam na momencik:-)musze sie wziasc zaraz za porzadki,bo moj M wyruszyl jakies auto naprawiac...a lepiej mi sprzatac jak nikogo w domu niema:tak:staram sie przestudiowac forum..ale piszecie w takim tepie ze nienadazam...:-Dzanim was wszytkie poznam to troche czasu minie..hihi
pozdrowionka i udanego dnia:-):-):-)

Witam
Ja juz po pracy:tak:Uwaga , uwaga
MICHAS dzis pierwszy raz sam usiadl :-):tak::tak:
Aneta mlego sprzatania:tak::-D
Pauka Oli to juz pannica ,rosnie ze hoho,a z Majki slodziukie dziecie jeszcze:tak::-D
Robale ja na pierwszyn tescie tez mialam drugo kreske slaba ,a na drugim to juz byla krecha ze hoho:-D:tak:
Agasta dlatego ide tak wczas bo nie wiem kiedu pojade do pl.A zawsze szczepia Misia przed wyjazdem:tak::tak:Tak mysle chyba ,ze babce sie cos pomyliło:baffled:
Ania i jak malutki holender?Pewnie slodki:happy2:
Agnes mi sie mazy basen,moze wyciagne mojego w ktoras niezdiele ,ale na kryty:tak:
Ide bo Misiu wzywa ,nic tylko by stac chcial :tak:

Ostatnia edycja:
Karola super! że maleńki już usiadł nim się obejrzysz a biegać będzie!:-D:-D:-D
Mały Holender naprawdę słodki wciąż pragnie bliskości mamy!
Ann i pytanko do ciebie; jak chcesz to ja cię mogę podrzucić do Marieke i odebrać,zawieść do domu jak już się nagadacie!:-)
Daj znać jak się zdecydujesz.....:tak:

reklama
Do góry