reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Aniu ja wlasnie wrocilam z krotkiego spaceru a grila planuje od kilku dni nawet kielbase polska wyciagnelam z zamrazalki ale nie mam z kim zrobic:-:)-:)-(, bo M. pozno z pracy przychodzi a kolezanki jakos nie moga dojechac. w koncu bede musiala moja b. drogocenna kielbase wyrzucic:szok::szok::szok::szok::szok:
Daan dziekuje za komplementy a teraz idziemy sie kapac i spac, nie wiem czy wam juz mowilam ze Daanus juz od jakiegos 1,5 miesiaca przesypia cala noc od ok.20.30 do 6.30:tak::tak::tak::tak: kochany wie ze mama lubi spac a moze on ma spanie po mnie:-D:-D:-D:-D

reklama
Michas na spacerze spac nie moze ,musi przeciesz wszystko ogladac,wszystko go interesuje:-D:-):tak::tak::tak::tak:Wiec poszedl dopiero w domu i spal do 19 ;30:szok: A teraz buszuje w łózku :tak:
Ania
my tez wlasnie grilujemy ,tylko ze we dwoje:tak::-)
Gosia dla nas tez polska kielbasa jest drocenna:-D:-D:tak::tak::tak::tak:
To ja tez wkleje pare fotek:tak::tak:

Załączniki

• DSCF1303.jpg
    DSCF1303.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 37
  • DSCF1297.jpg
    DSCF1297.jpg
    34,7 KB · Wyświetleń: 40
  • DSCF1300.jpg
    DSCF1300.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 42
Ostatnia edycja:
Hej laski,
a na mam dziś chata prawie poszła z dymem :szok:
Gdybym nie wyczuła spalenizny to pewnie byłby pożar :wściekła/y:
Arnoldowi pomyliły się przyciski i zamiast nastawić mikrowelę na piekarnik, to nastawił bułeczki na gotowanie :szok:
Na szczęście byłam na czas z moim węchem, ale chwilę póxniej i mikrowela stała by w płomieniach.
Koczowaliśmy pól dnia na górze w sypialni, bo na dole nie dało się siedzieć. W salonie siwo i smierdzi spalenizna jak nie wiem co. Wszystkie okna i drzwi pootwierane cały dzień a i tak śmierddzi :confused::baffled::sorry2:

U nas cały dzień deszczowy, więc nawet w ogródku nie dało się posiedzieć :wściekła/y:

Karola ale Claudia będzie miała przystojnego faceta :tak::-);-) Karola Claudia tez na spacerze nigdy nie śpi, tylko świat podziwia, wszystkiego jest ciekawa, wszystko ją interesuje, a najbardziej drzewa, poruszajace się liście, przechodnie, auta i rowerzyści :-D
Gosia Daan jest słodziutki, nic tylko schrupać :tak:
A zapomniałam ci kiedyś napisać, że Claudia tez ma takiego samego wielkiego misia z szalem jak Daan, tylko że wy macie brązowego, a my beżowego :-D
Aniahaven mam nadzieję że brat nie jechał nan tym motorze w deszczu, bo jazda w deszczu to żadne przyjemność :baffled:

My właśnie wróciliśmy z mężusiem z romantycznego spacerku połączonego z lodami!:-DNiebo błękitne,cieplutko jakby nigdy nie padało!:szok:;-)
Agasta dobrze że masz taki zmysł węchu...faceci tacy czasami są!:dry:
A mój braciszek niestety musiał gnać 200km w deszczu w Niemczech...:-(
Gosiu ja na szczęście mam stałe dostawy kiełbaski i białego serka,bo nasz znajomy jeździ regularnie i nas zaopatrza!:tak::-)
A tu nasze foteczki z dzisiajszego parku!

dziewczyny dla mnie tym razem kielbasa jest dlatego taka drogocenna bo jak wracalismy z polski ostatnio samolotem to sie okazalo ze mamy 10 kilo nadbagazu i musialam zaplacic 680 zl:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wiec taka jest historia mojej kielbasy ze bede ja pamietac dlugo. trafilismy akurat na taki czas kiedy wszystko tak skrupulatnie sprawdzali bylo takie zamieszanie ze nawet niemielismy czasu zeby stanac i poprostu wyrzucic jakies rzeczy do kosza. teraz juz zapowiedzialam ze jak pojade to juz nic z soba nie biore
dobranoc dziewczyny, wyspijcie sie - ja napewno sie wyspie bo mam jutro wolne:-):-):-):-)

Karola ale kochany twoj Michas, w lozeczku to ma minke takiego slodkiego urwisa:-):-):-):-)
Aniu twoje dzieciaczki urocze i baaaaaaardzo fotogeniczne, widze ze rosna na prawdziwych holendrow sztuke jazdy na rowerze maja opanowana:-D:-D:-D:-D

to znowu ja:-D:-D:-D
Agasta mialas nosa:tak::tak::tak: mojej mamie jak sie mieso spalilo to pozniej chyba z 3 miesiace smierdzialo w calym domu mimo ze latala i myla non stop wszystko
teraz juz ostatecznie dobranoc laseczki:-):-):-)

Pauka dziewczynki są słodkie:tak::tak::tak::tak: Majka ale urosła:tak::tak::tak:
Gosiu, Daan to cała mama:tak::tak::tak: Od synowych to Ty się nie ognasz:-D:-D:-D:-D
Karola ale Michaś urósł od ostatniego razu:szok::szok::szok:, kiedy się do nas wybierzecie w końcu:confused::confused::confused: Rodzinka z Was świetna, a mama uroczo w tej fioletowej sukience wygląda:tak::tak::tak:
Aniu Twoje dzieciaczki są takie słodkie:tak::tak::tak: Zawsze uśmiechnięte jak mama:tak::tak::tak:
Robale trzymam za Ciebie kciuki, aby wszystko dobrze się skończyło. Lekarz ma rację, że czasem może kobieta być w ciąży i mieć plamienia, ale muszą tą ciążę podtrzymywać. Ja miałam 2 ciąże zagrożone, więc wiem coś o tym. Nie plamiłam, ale od 5 miesiąca miałam skurcze:szok:
Ann jak Twoje ksieżniczki się dziś miewają:confused:
Agasta dobrego masz nosa, całe szczęście, że to tylko tak się skończyło. Moja mama kiedyś nastawiła mielonego w mikrofali i zapomniała o nim :szok: W domu śmierdziało chyba z 2 tyg, dym i iskry się posypały, nawet się mikrofala zaczeła wędzić:szok::szok::szok::szok: Mikrofala się przepaliła i od tej pory moja mama mikrofali nie używa:no:
A ja dziś znów wybrałam się na centrum i nie kupiłam nic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Chciałam sobie kupić dres i buty sportowe, ale wszystkie pumy, nike, itp w jakiś jebitnych kolorach tzn biało-różowo-zielono-srakowate:szok::szok::szok::szok: Jedne pumy mi się nawet nawet podobały ale nie aż tak aby dać za nie 109e:szok::szok::szok:
Aniu co to za centrum w Roosendal', warto mi tam pojechać:confused: Poproszę zdjęcia Twoich pumek jeśli masz czas:tak::tak: Jak mi się spodobają to tam pojadę:-D:-D:-D Jakieś dresiki też były:confused:
Jeśli chodzi o nocnik to w blokkerze nie ma:no:, xenosie również:no:, a w HEMA i Prenatal były takie jakieś malutkie jak na półroczną pupę i w dodatku takie zwykłe:baffled:
Mykam spać bo prawa sytrona głowy mnie od 3 godzin boli i tak bardzo, że już nawet moje oko to odczuwa:-:)baffled:
mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam:confused::confused::confused:

reklama
Gosia no to faktycznie kielbasa byla baaaaaaaaaaardzo droga:szok::szok::tak:
Agasta dobrze ,ze wyczulas sprawe:tak::tak::tak:
Ania foteczki swietn ,a rowerzyści uroczy:tak::tak:I mama oczywiscie tez:-):tak:
Aneta mnie tez wczoraj glowa bolala:tak:W tym centrum sa fajne przeceny jak sie trafi.Moj A w tamtym roku kupil pumy za 40 e i dostal 4 pary firmowych skarpetek:tak:Tylko ,ze tam jest troszke daleko:baffled::tak:
Ide spac bo A wola:tak::tak:
Dobranoc.........

Do góry