reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Heparyna w ciąży

@Magda.Scotland to ciężka sprawa taka ciąża w UK. Moja znajoma specjalnie przyjechała do Polski(oczywiscie nie leciala) żeby pójść do lekarza,zrobić porządnie usg i porobić kilka badań. Może to dla Ciebie też by to było wyjście,tak przy okazji pobytu w kraju.
Prócz nospy to niestety nic nie przychodzi mi do głowy,na mnie ona działa na szczęście.
Kurcze,w poprzednim poście napisałam,jakbym niewiadomo ile już w ciąży była,a u mnie to przecież też jeszcze początek :-D a Ty w którym tyg jesteś? Piszę zazwyczaj z tel więc nawet jeśli masz suwaczek to ja go nie widzę niestety:rolleyes2:

Po wizycie na pewno dam znać,już nie mogę się doczekać:rolleyes:

Ja w zasadzie dopiero 6/7 - wyliczony z miesiaczki, bo usg wiadomo- brak. Mozna latac samolotem w ciazy, dzwonilam do kilku polskich profesorow w tej sprawie i tez polecam bloga, czy insta mamaginekolog. Ma tam mega duzo wpisow, wszystko oparte na badaniach, duzo mitow obala, wiec warto czasem poczytac :)
ja mam ten problem, ze badania wszystkie mam nawet lepiej niz dobre... A o usg tutaj bede dzisiaj dzwonic, bo zgadalam sie dosyc dobrze z polozna po ostatnim poronieniu, ktora kazala mi nastepnym razem dzwonic bezposrednio do niej, wiec mam nadzieje, ze cos wymysli :)

reklama
Mamaginekolog poczytuje czasem :-) :)z tym lataniem to ponoć też zalezy od kobiety i jej cisnienia,zmian z tym zwiazanych itd.
To jak będziesz coś wiedziała to koniecznie daj znać!
Na kiedy masz termin?

Ostatnia edycja:
Mamaginekolog poczytuje czasem :-) :)z tym lataniem to ponoć też zalezy od kobiety i jej cisnienia,zmian z tym zwiazanych itd.
To jak będziesz coś wiedziała to koniecznie daj znać!
Na kiedy masz termin?

Oczywiscie mowa tutaj o zdrowej, niezagrozonej ciazy! i brak problemow medycznych mamy! wtedy mozna :)
9go listopada, tak glosza internety :) a Ty?

Ja na 20 października:) myślałam może,że znajde Cię gdzieś w październikowych mamam a tu masz...listopad
Ale dostępności do Primarków to Ci zazdroszczę :rofl:

Dziewczyny ja cały czas czytam ale do południa nie mam kiedy pisać a po południu nie mam siły... mdłości okropne, apetyt duży. Dziś wybieram się do drugiego lekarza na usg i mam nadzieję na dobre wieści. Jak się uda to trochę bym na zwolnienie poszła. Chociaż na tydzień bo te bóle brzucha mnie niepokoją.

Ledwo żyje ale usg super. Widziałam maluszka, ma rączki i nóżki, nawet paluszki już są. Z usg wychodzi 9t3d. Dzidziuś ma 27, 23mm i bardzo ruchliwe jest. Ja teraz już nieprzytomna tak mnie mdli....Teraz czekam na prenatalne za dwa tyg.

reklama
@Monika035 to pięknie! A mdłości mam nadzieję, że już niedługo się skończą:)

Super wiesci!! Zazdroszcze, ale tak samo sie ciesze za Ciebie, trzymam kciuki!! ☺️
Wazne, ze wszystko ok i malenstwo sobie wariuje. Ja poki co zadnych mdlosci, nudnosci, nic. Z jednej strony nie wiem, czy sie cieszyc, czy nie bardzo...
Do poloznych w szpitalu sie nie dodzwonilam, zostawilam 4 wiadomosci, 0 odzewu. Niech zyje UK! Jutro bede nawiedzac ich dalej...

Do góry