Magda.Scotland
Zaciekawiona BB
@Magda.Scotland to ciężka sprawa taka ciąża w UK. Moja znajoma specjalnie przyjechała do Polski(oczywiscie nie leciala) żeby pójść do lekarza,zrobić porządnie usg i porobić kilka badań. Może to dla Ciebie też by to było wyjście,tak przy okazji pobytu w kraju.
Prócz nospy to niestety nic nie przychodzi mi do głowy,na mnie ona działa na szczęście.
Kurcze,w poprzednim poście napisałam,jakbym niewiadomo ile już w ciąży była,a u mnie to przecież też jeszcze początek a Ty w którym tyg jesteś? Piszę zazwyczaj z tel więc nawet jeśli masz suwaczek to ja go nie widzę niestety
Po wizycie na pewno dam znać,już nie mogę się doczekać
Ja w zasadzie dopiero 6/7 - wyliczony z miesiaczki, bo usg wiadomo- brak. Mozna latac samolotem w ciazy, dzwonilam do kilku polskich profesorow w tej sprawie i tez polecam bloga, czy insta mamaginekolog. Ma tam mega duzo wpisow, wszystko oparte na badaniach, duzo mitow obala, wiec warto czasem poczytac
ja mam ten problem, ze badania wszystkie mam nawet lepiej niz dobre... A o usg tutaj bede dzisiaj dzwonic, bo zgadalam sie dosyc dobrze z polozna po ostatnim poronieniu, ktora kazala mi nastepnym razem dzwonic bezposrednio do niej, wiec mam nadzieje, ze cos wymysli