Rogata1298
Fanka BB :)
No zauważyłam że zaspa lubi sobie pacjentki potrzymać długo na oddziale strzelam że trafiłaś na Panią położna w czarnych włosach starsza i może jej gadki o zakładaniu maseczki na twarz gdy wchodziJejj jaka ona jest ŚLICZNA! Naprawdę! <3 To ona Wam pięknie śpi, mam nadzieję, że to się utrzyma
Byłam na Zaspie na obserwacji ciśnienia ;p
Ale nieprzyjemna izba przyjęć. Patologia już ok, ale też zdarzały się Panie z wypaleniem zawodowym. Wypisałam się na żądanie bo nie widziałam sensu leżeć tam tylko po to, żeby były mi mierzone ciśnienia, które były dobre W domu mogę robić to samo i w domu też mogę brać dopegyt i doczekać w komfortowych warunkach domowych na poród Szpital porobił wszystkie wyniki, wszystko jest dobrze. Ale nie chcieli mnie puścić bo twierdzą, że obserwacja powinna trwać dłużej, więc im podziękowałam, powiedziałam, że poobserwuję się sama skoro mam do tego narzędzia, i wrócę w razie potrzeby, albo po prostu na poród
Jak Laureńka się chowa? Pokazuje już charakterek? ))
Jedzenie tez pewnie było wyśmienite wcale się nie dziwie że się wypisałaś,zrobiłabym to samo bo po co się męczyć te ostatnie tygodnie
Laura dokazuje już,bardzo marudna jest gdy odkładamy ją do łóżeczka i będzie typowo dzieckiem „na raczki”
Już jesteśmy umówione do kupy lekarzy,przed nami pierwsza wizyta z położna i teoche martwię się jak tam jej waga bo jednak troszkę mało je.
Zazdroszcze że jeszcze siedzisz w dwupaku,nawet tęsknie trochę za tym ciążowym brzuszkiem i kopniakami chociaż Laura wynagradza mi to na przewijaku gdy zdejmę pieluchę i strzela jeszcze jak z armaty