reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Hallo

reklama
Tak,jadę do mamy. Slawek zostaje bo pracuje i chyba nie będzie mial urlopu w lato. Jest najmłodszym pracownikiem w firmie i podejrzewam,ze mu nie dadzą.Poza tym nie mamy kasy na urlop nad morzem.Jakbym pojechała do teściowej to bym na plaży poleżała.Niby mam odłożone pieniądze ale muszę miec jakieś zabezpieczenie w razie coś. W naszej rodzince jakos krucho finansowo i nie miałabym skąd pożyczyć.
Idę pozmywać i jeszcze zajrzę.

Kasiu ty tez juz wyjechalas?
Co sie nie odzywasz?

Masz kontakt z kims z forum kto sie nie udziela?

Witaj Martuś
Na urlopie jeszcze nie jesteśmy a z pogodą do końca nie wiadomo jak będzie i z naszym weekendem też nie wiadomo,ale co się odwlecze to nie uciecze...
a co do kontaktów z kimś z forum to nie mam i nie chce mieć z nikim już chyba przestaje być tak łatwowierna i nie ufam tak łatwo a jak się ktoś mną nie interesuje to i ja nie będę nikogo na siłę zagadywać...a ty oprócz malinki z kim korespondujesz jak można zapytać

A u nas wszystko w porządku dzieciaczki dokazują cały czas Ja jestem ostatnio spokojniejsza i też bardziej wyluzowana.....
Dzisiaj Marzena ma urodzinki napisałam jej życzenia na gg ale pewnie i tak się nie odezwie ;(
a jutro mój M ma urodzinki myślę co mu dobrego na obiadek ugotować?

no hej. :-)

z tym samopoczuciem to róznie...

czasem jola do mnie napisze. ostatnio bohaciefka napisała. i ja napisałam do Madzi bo myślałam o Kamilku akurat. i tyle.

muszę lecieć do m.
jutro napiszę.

reklama
Do góry