reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Hallo

reklama
no właśnie, nie ma co pisać? :-(

od 3 dni zbieram się żeby wrzucić jakieś zdjęcia i zmienić suwaczki - i za cholerę nie mogę. nieogarniam. :dry:

Monia jak tam lato w mieście?

lato w mieście dla dzieci od lat 8:-D. Poważnie patrzyłam, żeby starszakowi zrobić rozrywkę i kicha.
Poza tym atrakcji nie brakuje. Tomek wczoraj dostał butelką w głowę na placu zabaw i dodatkowo miał dwa zderzenia czołowe:-).

Witam babole
jakaś taka przytłoczona jestem,i nie mam o czym pisać...
Martuś miałam pytać jak niespodzianka dla M na rocznice i co to było???a dla ciebie coś???

monia, no coś ty.

ja siedzę piję piwo, i odpoczywam.
góra prasownia czeka :dry:
wymiękam.

co do rocznicy, to bylo tak jak mówiłam. a z mojego prezentu bardzo się ucieszył. :tak: w sumie wszytskim się podoba i dzieciom też. :tak: postaram się wrzucić zdjęcia, ale nic nie obiecuję.

reklama
Do góry