reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Hallo

reklama
och Monia, jak fajnie Cię poczytać.

zaraz poszukam ajkichś fotek.

widziałaś na otw. mamę niki? (nie że obgaduję)

Nie,nie widziałam bo tam nie zaglądam ale zaraz zajrzę.
My jednak się wyłoniliśmy na dwór. Poszłam z dzieciakami do parku na nowy plac zabaw.Mikołaj szczęśliwy bo byli chłopcy w jego wieku. Na nasz plac przychodzą raczej maluchy. Tomek jak to Tomek raczej sam się bawił. Teraz muszęgo zabawiać bo jest padnięty a spanie o tej porze wiąże się z zaśnięciem na noc o 24 .Jeśli zaśnie za 1,5 godziny to już do rana będzie spał i wieczór wolny.

Czasami się zastanawiam skąd dorosłym ludziom takie pomysły przychodzą do głowy. Mój Sławek jakby mnie zobaczył z takimi kudłami to by ze mną na ulice nie wyszedł.

Hej laseczki
no ja wręcz przeciwnie w domu gościem jestem jak rano wychodzę to tylko po picie/kawę i jedzenie do domu przychodzę
zaraz zajrzę na otw bo nie wiem co tam się dzieje od miesiąca

reklama
Do góry