reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Hallo

Witam
co się dziewczynki tak rozpisałyście??
u mnie zaczyna się przygotowanie do kolonii już się martwię a to dopiero 26.Zaczynamy kompletować garderobę jeszcze tylko muszę trampki kupić i pomyśleć czy wszystko.Pierwszy raz jedzie sama więc się troszkę obawiam ale tylko troszkę a co u Was??

reklama
a jeszcze miałam się pochwalić wygrałam wczoraj garnek w STREETCOM ja to mam szczęście muszę zacząć grać w lotka puki passa nie odpuszcza hahaha

co za garnek?
Pamiętam jak moja koleżanka z pracy w pierwszej klasie wysyłała na kolonie córkę.Bosze ,jaki cyrk był. Mała przeżyła i jeździła później co rok.Nie wspomnę,że przywiozła połowę nie swoich ubrań i wszystkie czyste ręczniki.

hej, żeby nie było że się nie odzywam.
ja łapię doła, i nic się u nas nie dziej więc nie wiem co pisać. :-(

aha, i maluję paznokcie :-)

Martuś, co to za dół? Co znowu wymyśliłaś cholero?
Kasiu, co za garnek wygrałaś? Fakt ,masz szczęście do wygranych. Zagraj w lotto. Rezerwuje 100000 tysięcy jak trafisz w szóstkę.

Plac zabaw jest tak umieszczony ,ze wszystko jest na otwartym słońcu. Normalnie mam wyrzuty sumienia ,że tak ciepło a my w chacie siedzimy.Chyba wezmę dzieciaki na lody.O matko, tak źle i tak nie dobrze.

reklama
Do góry