reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Hallo

Monia, no może masz rację. Kochana jesteś.
Może wpadnę do ciebie i coś ci uprasuję ;-) bo swoje juz wczoraj zalatwilam.

fakt że Mi ma dopiero dwa miesiące, ale ja dużo od siebie wymagam. :-(

reklama
Nie może tylko na bank mam racje.Podejrzewam,ze Tobie jako Tobie to nie pszeszkadza tylko chcesz się podobać Mackowi.Maciek Ci dokucza ,że tak się uparłaś na to odchudzanie?

Prasowanie zrobić ,bardzo chętnie. Chatę ogarnęłam a prasowanie leży. Jest tak gorąco,że mi się nie chce złapać za żelazko.

o to fakt że jak gorąco to się prasować komletnie nie chce!!
choć powiem ci że jak jest gorąco, to moja sąsiadka w bikini prasuje na tarasie. :-)

a co do wagi, to maciek mi nie dokucza, ale ja sama na siebie patrzeć nie mogę, bo brzuch jest i skóra taka... :/ i ciuchy nie pasują. :-(

no dobra nadrobiłam:-D.

Co tam u Was?
Dajcie jakieś foty swoich belzebubów bo dawno nic nie wklejałyście.
Martuś o ile Majunie i Mikołajka mam w pamięci to mała Mi kojarzy mi się z postacią z muminków:-D.
Kasiu ,daj trochę fotek z komunii:tak:.

reklama
Witam
Monia nie mam poobrabianych fotek a płyta będzie po niedzieli to wam coś pokaże
a co u nas???Nic ciekawego się nie dzieję nudy,ale może to i dobrze bo jak się coś dzieję to zazwyczaj nic dobrego
Jutro sobota u teściów ha ha ha
Niedziela idziemy na grilla do znajomych(zobaczę małą Różę pamiętacie ją??)
A teraz młody śpi a Wiktorka jeszcze lata na dworze
Relacja co u Mnie zdana hahah

Do góry