reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Hallo

wiem,ze tą maść dają przed szczepieniem i właśnie zastanawiam się czy ona jest na tyle silna żeby dziecko nie czuło bólu

reklama
Kasiu - ja wiem o maści - BARDZO DOBRA - znaczy bardzo dobrze znieczula. ale ja ci radzę wziąść ze sobą taką zwykłą folię spożywczą i po posmarowaniu maścią, zawinąć tą folią - wtedy się szybciej i lepiej znieczula. - zdecydowana różnica z folią i bez - przynajmniej u mnie.

Monia - ja pierdzelę (przepraszam) - jak to ci wozek ukradli??!!! :szok::wściekła/y:

kurczę co do tych siusiaków, to ja powiem że nigdy się aż tak u Mikołaja nie przyglądałam!! jak na bilansach lekarka mówiła żę ok, to ja już nie patrzyłam co i jak!

i jeszcze na koniec- laski - wy to jesteście moje bohaterki!!!! jak wy na tej diecie dukana lecicie???!!!! podziwiam.
tak sobie pomyślałam że i ja chyba muszę na dietę, i dziś czytałam te zasady i stwierdzilam że nie dam rady. :cool:

Monia bezczelność z tym wózkiem:wściekła/y: ja bym chyba kupiła drugi faktycznie zakupy bez wózka nie przejdą
Martuś a dlaczego dieta ci nie odpowiada?? czego byś sobie odmówić nie mogła i oczywiście jak karmisz jeszcze małą to się musisz wstrzymać a karmisz??

No wzięli i ,,za*******ili'' ,inaczej tego nie da się nazwać. Powiem Wam,że nawet się nie wściekłam.Wyszło lenistwo bo mogłam go ciągnąć na góre do domu. Zastanawiam sie czy kupić nowy i sama nie wiem.
Co do diety to ja nie dietuje bo nie mogę się jakoś wziąć za siebie. Po prostu już mi te kilogramy nie przeszkadzają.

Patrze na rozpakowane majówki na otwartym i widzę,że fifi byl 2 cm dłuższy od tomka.czyli tomi nadgonił swoje wcześniactwo .

Przy okazji natknęłam się na suwaczek kasicy, uwierzycie,że u niej leci 23 tydzień ciąży

reklama
Do góry