reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Hallo

reklama
witam dziewczynki
wszystkiego najlepszego z okazji dzisiejszego święta ;)
i maj miną bezpowrotnie i znowu muszę czekać cały rok na naukochańszy miesiąc

hej,
aleście sobie pogadały. :-)

Kasiu - może i depresja ale co z tego. takie życie dobija i już. :-(

Monia - mówisz że u ciebie tak samo - ech... ciężko tak w domu z dziećmi. :no:
co do mleka- to kurczę wypisz wymaluj u mnie z Majką to samo!!!! :szok: Już Maciek się tak zaczął tym wkurzać że próbował ją przetrzymać, ale średnio to wyszło. :dry:

Jezu jak ja wam zazdroszczę pogody. u nas jest chłodno cały czas. :-( do d...

Monia a czemu obaj chłopcy do chirurga?? wybacz że mi umknęło.:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Martuś, obaj do obejrzenia klejnotów rodzinnych.
Problem mleka pewnie zależny od wieku jak Ty też tak masz.Mikołaj już nie pił mleka w wieku 2 lat. Pamiętam,ze wtedy pierwszy raz weszło na rynek mleko 4 i od pierwszego picia nie tknął więcej.
Dzisiaj ugotowałam Tomkow jego ulubioną zupę pomidorową i co ? Zjadł 3 łyżki i koniec.

31 stopni w cieniu. Oczywiście siedzimy w domu bo na dworze nie da się wyrobić z gorąca. Wczoraj jak z nimi wyszłam to szybciej wróciłam niż wyszłam. Zaczynam się zastanawiać nad wyjazdem do mojej mamy.Piękna pogoda więc w ogródku by siedzieli. Mają tam piaskownice ,basen,tonę zabawek. Zapytam się jutro kiedy ustalili termin szczepienia dla Mikołaja i jak coś to może pojade

reklama
Do góry