reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Hallo

reklama
a Marta powiedz mi czy kolor butów i torebki musi być identyczny czy jak się będą różnić to nie będzie wyglądać tandetnie???

Martuś a teraz przekaż najmocniejszy uścisk dla małej księżniczki:-) moc życzeń zarówno dla was wspaniałych rodziców:tak:
niech Majkę już ominie bunt dwulatka i niech dalej kocha tak mocno rodz
eństwo:-D

Monia, ta torebka jest bosssska. Sama bym sobie kupiła!

Kasiu, wiesz ja nie wiem jak to jest z tymi butami i torebką. ja zawsze myślałam że powinny być w zbliżonym kolorze. Ale często styliści mówią że jest to właśnie bardzo niemodne.

Martuś, wszystkiego naj naj dla Twojej Majeczki!!!Buziaki od chłopaków.

Co do torebki i butów to ja też słyszałam,że jeden kolor to już przeszłość. Szczerze to ja bym nie wiedziała jakie kolory dobrać żeby było dobrze.

Spadam, zajrzę później bo mam trochę roboty w domu i dwie tony prasowania.

reklama
boże ten sklep na allegro jest rewelacyjny!!!!! mają takie super dodatki że normalnie fortunę mogłabym tam wydać!!!!!!!!

No więc co do tych butów i torebki. ja bym zrobila tak jak ty się dobrze czujesz. czyli jeśli tobie podoba się pomysł dodatkow w jednym kolorze to tak zrób i już, nie przejmuj się czy to modne czy nie.
Natomiast jeśli chcesz w innym, to ja bym poszła w takie zestawienie. buty i szal lub wdzianko lub korale - w tym smaym odcieniu, i do tego torebka w innym.
i tak, do czerwonych butów i reszty dobrala bym torebkę srebrną, jasną szrą lub ecru, np taką:

Srebrna mala torebka KARNAWAL kopertowa #17265 (1580669727) - Aukcje internetowe Allegro
Szara siwa mala torebka satynowa srebrna #17519 (1580669652) - Aukcje internetowe Allegro
Srebrna mala torebka satynowa STUDNIOWKA #17889 (1580669564) - Aukcje internetowe Allegro

do granatowych butów i reszty - torebkę ciemną szarą:

Szara siwa mala torebka KARNAWAL KARNAWAL #16653 (1580669917) - Aukcje internetowe Allegro
Srebrna szara mala torebka KARNAWAL satyna #17207 (1580669767) - Aukcje internetowe Allegro
Szara siwa mala torebka STUDNIOWKA wizytowa #17274 (1580669717) - Aukcje internetowe Allegro
Szara siwa mala torebka satynowa falbana #17246 (1580669749) - Aukcje internetowe Allegro
Szara siwa mala torebka kopertowka RADOM #18014 (1580669554) - Aukcje internetowe Allegro

a do fioletowych butów i reszty - dałabym albo jasną albo ciemno szarą (ja bym dała jasną szarą)

Do góry