reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Hallo

reszte odpisze później bo teraz spać dzieci idą.

aha - u mnie Maja nie chciała zasnąć - po zmianie czasu.

reklama
hej,

ech... wiem Kasiu że za szybko znikam - wiem. mam nadzieję że szybko to się jakos unormuje i będę mieć więcej czasu.

Kasiu - przykro mi z powodu pracy. Wiem jak to cięzko. :-( trzymam kciuki żeby szybko przyszła jakaś poprawa.

co do imienia - to ja biorę pod uwagę Monica - ale M chyba nie.
imienia nadal brak - mamy 6 tygodni na wybranie. :-) na razie jest "dzidziuś" "Maja" i "mała Mi" :-D

reklama
gdzie jesteście? myślałam że wy rano macie czas...

Mała jest grzeczna, i nie ma co zapeszać... :-p

z Teściową mamy przejścia (jest jakaś rozchwiana emocjonalnie i nie wiemy dlaczego). nie wiemy czy tęskni za domem, czy ciężko jej że my na codzien jesteśmy tak daleko... Przykro nam bo nie chcemy żeby była smutna.

a dodatkowo mnie doapdają te hormony - czasem to mi się tak płakać chce że szok!! :-(
nawet teraz.... :-( :-(

Do góry