reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Hallo

Kasiu, nie mamy imienia. Megan odpadła, bo nam nie pasuje do maluszka. :-p

Staram się odpocząć.

Reakcja Mai - nie do opisania!! poporstu szok!!! (opiszę jak będę mieć więcej siły).

Jesteście kochane. :*

reklama
łoooooooo matko bezimienna!!!!!!!!!!!!!!Szukajcie imienia dla tego małego cudeńka!!!!!!!!!!!!
Właśnie o Maje najbardziej się martwiłam i dalej nie wiem co i jak:dry:.

No dobra poczekam:sorry2:.

Wrzucaj nam nowe fotki :tak:. Wiesz babska ciekawość:-D

Wiesz,że jestem złośliwa:-D. Właśnie zajrzałam na otwarty czy napisałaś o małej i co...ciesze się,że te wredne baby nie wiedzą:zawstydzona/y:.( TYLKO CZY JA CZASEM NIE JESTEM WREDNIEJSZA OD NICH:baffled:)

Marzenko,ja tu się zastanawiam gdzieś Ty wsiąkła a tu na otwarty Twój post.Klapsa masz ode mnie:-D. Fotka dziewczyn odjazdowa. Nataszka to prawdziwa słowianka:tak:.

ja też patrzałam na otwarty czy coś napisałaś. i też jestem happy, że tylko my wiemy:-D!!! MY!!! MY!!! MY!!! Martuś - daj jej na imię Monica:sorry2:... będzie pasować do klanu wredot:-D

picture339978.jpg

reklama
Do góry