reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Hallo

Monia - to trzeba mnie bylo uprzedzić jak miałaś przeczucie. :-)

już w domu, dziś o 2:30 nad ranem, Uparciuch zaszczycił nas swoim towarzystwem. :-) wreszcie......

padam, ale postaram się jeszcze dziś odezwać i wrzucić fotkę. malutka jest śliczna. :-)

reklama
koniecznie napisz jaka duża jak było mam nadzieję że lekko i przyjemnie buziaczek dla maleństwa i czekam niecierpliwie na fotki

Martuś gratulację!!!!!!!!!!!!!Jednak miałam dobre przeczucie.Rano jak się obudziłam to pomyślałam o Tobie. Kurczę,już pewnie nie zajrzysz a ja nie mogę się doczekać zdjęcia niuni.

Poród ekspresowy. Właśnie spojrzałam,ze po 22 pisałaś posta.No i ten powrót do domu też błyskawiczny.Jak się ciesze,że już po wszystkim i maluch zdrowy.

197353_1988318347168_1219603882_2503628_2721216_n.jpg

Malutki słodziak.Jakie czarniutkie włoski. Śliczna aż mi się łezka zakręciła.Wydaje mi się,że podobna do Ciebie.
Jak dzieciaki zareagowały na niunię?Jak tatuś,pewne szczęśliwy?Jak już dojdziesz do siebie to opisz nam tu wszystko bo możemy zemdleć z ciekawości.

reklama
Do góry