reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Hallo

reklama
hej... :-(

u mnie bez zmian.
po za dziesiejszą awarią netu - wiedziałam że będziecie panikować....

w czwartek mam wizytę - powiem że albo mi coś dadzą na wykurzenie tego "potwora" albo nie wyjdę z tamtąd

mi też się nie chce wszytskiego czytać i wywalać postów. I jak dla mnie można usunąć ten wątek i zrobić nowy.

przykre że Sylwia się tak zachowała.... :no::no:

wogóle zaczynam mieć dość wszystkich (oprócz Madzi - jakoś ją lubię), Jola też wydziwia, każdy by chciał żebby wróciło "stare forum" tylko jakoś nikt się nie kwapi do pisania.... :dry:

No Andzi zagląda każdego dnia i czeka na Twój poród.Palpitacji dostaje,że nie ma wieści od Ciebie.

Martuś, a w UK dają środki na przyśpieszenie porodu do użytku domowego?Jeśli tak to jestem w szoku.

Co do wydziwiania wszystkich to masz rację. Wszystkie czytają i palą głupa. Widziałaś ile odtworzeń miał filmik z gadającym Fifim?Jeśli pamiętam to około 15 przez jeden dzień .
Jola udziela się na bliźniakach i tam jej chyba lepiej.
Wkurza mnie tylko jak piszą na innych wątkach i używają określenia ,,u nas na majówkach to.......,,

reklama
Do góry