reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Hallo

Marzenko to nie tydzień do dupy tylko zaplanowany,Ja lubię takie tygodnie...
też byliśmy na spacerze i ten nojec nie chce siedzieć ani w wózku ani na rowerku i po takim spacerku mam dość i jestem upocona,a teraz poszedł spać na szczęście....

reklama
a co do Agi to śmieszy mnie takie zachowanie....żebyś przypadkiem nie zechciała z Nią pogadać ha ha ha

ok Marte widać...jak to w szpitlu już 2 razy byłaś ze szkurczami nic nie pisałaś czy ja czytać nie umię???

Kasiu - żyję. :-)

padam na pysk... :dry: a jeszcze mi trochę zostało... :dry:

na to dziecko NIC nie działa!!!...:dry: no trudno....

Kasiu jakbym się do wieczora nie odezwala, to nie panikuj - znaczy że teściowa przyjechała i głupio trochę od razu do kompa usiąść. ;-)

Ja też wróciłam upocona,normalnie miałam mokro w butach. Tomek darł sie całą drogę bo przy okazji robiłam zakupy i musiał siedzieć w wózku. Wczoraj byli na spacerze ze Sławkiem i przez dwie godziny nie usiadł na minutę. W domu padł i spał 4 godziny.Dzisiaj wróciliśmy z suchą pielucha ,wczoraj po drzemce też była sucha.Teraz też śpi bez pieluchy ale za to rano zdążył dwa razy zlać się w gacie.
Kupiłam ostatnio dwie duże paczki pomarańczowych pampersów i to są ostatnie pieluchy w życiu Tomka.Na spacery mu jeszcze zakładam ale jak zrobi się cieplej to będę brać łachy na przebranie

Powiesz teściowej że koleżanka się martwi i musisz napisać ha ha ha
o której będzie??
a 3 razy S próbowałaś ha ha??

Moni no właśnie ja zakupy tez robiłam a ten szogun ani myśli to karety usiąść...
a jeszcze jak go tylko do wózka wkładam to mnie szantażuje że chce siku i musze go wyciągnąć co prawda wyciśnie pare kropli ale spowrotem nie usiądzie oj ciekawy rok będzie ha ha

reklama
Do góry