reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Hallo

Dobra ,spadam. Idę obejrzeć coś w tv.Zajrze pewnie w niedziele wieczorem. Jutro przyjeżdża moja mamcia a w niedziele reszta załogi więc pewnie nie będzie kiedy przysiąść przy kompie.

reklama
a z tym zaproszeniem to trochę racji, że Malgoss mogła to przemyśleć. ale tak jak napisałyście - Malgoss pewnie sądziła, że przyjadą dziewczyny tak jak do Confi - na jeden cały dzień i tyle. a tu nagle tsarina wyskoczyła, że ona by pryjechała na kilka dni, zaraz potem agnieszka m. i potoczyło się dalej...

Monika - trzeba było robić kopie... ale teraz to musztarda po obiedzie. program wymusza robienie archiwizacji, ale na dysku C. więc takowe i owszem robiłam, ale nie domaga się na nośniku zewnętrznym. i tu właśnie powtał problem... teraz jak uda się to jakoś reanimować to co tydzień będę robiła archiwizację na usb...

Jak by się Kasiu nie udało to musiałabym całą księgę inwentarzową robić od początku. Czyli wpisywać wszystkie książki jakie mamy w bibliotece (ponad 19 tysięcy). autor, tytuł, miejsce wydania, rok wydania, nazwa wydawnictwa, seria, numer ISBN, ile ma cm grzbiet itd.... i nie wyobrażam sobie tego! wiara czyni cuda! więc ja wierzę że się uda!

reklama
Do góry