bleucoco
Fanka BB :)
Jesteś kochana bardzo Ci dziękuję za wsparcie! Nie wiem co mnie podkusiło z tym testem owulacyjnym. Ale chyba każda z nas czasami miała takie nieracjonalne zachowania związane z ciążą... Ja co prawda staram się dopiero drugi cykl, więc nie wariuję, ale jestem podekscytowana i chciałabym wszystko zaplanować tak jak w życiu, a to niestety tak się nie daTo prawda mając PCOS nie powinno się robić testów owulacyjnych. Ja będąc na twoim miejscu nie bralabym pod uwagę tego testu. W twoim przypadku najlepiej obserwować śluz oraz mierzyć temperaturę co dziennie rano przed wstaniem z łóżka o tej samej porze i zapisywać i stosować metodę Przytulanki co 2-3 dni i wtedy napewno nie ominiesz dni plodnych i owulacji. A jeśli chcesz się dowiedzieć czy na 100%odbywa się u Ciebie owulacja w każdym cyklu polecam monitoring owulacji u ginekologa i będziesz miała pewność czy masz pęcherzyk dominujący i czy uwalnia jajeczko do zapłodnienia. Życzę owocnych starań i myśl pozytywnie. Trzymam za Ciebie kciuki kochana. Mocno do siebie tule. [emoji110][emoji110][emoji8][emoji173]