Maminek31
Fanka BB :)
Ja Tobie również! ❤❤❤Ja też czekam na miesiączke. Miała być 2 dni temu. Zobaczymy co z tego będzie. Życzę Ci abyś ujrzała dwie ładne krechy na teście ciążowym. [emoji846][emoji173]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja Tobie również! ❤❤❤Ja też czekam na miesiączke. Miała być 2 dni temu. Zobaczymy co z tego będzie. Życzę Ci abyś ujrzała dwie ładne krechy na teście ciążowym. [emoji846][emoji173]
Oby się udało jak najszybciej
Pierwsza ciąża była planowana i udało się praktycznie od razu. Teraz już jestem po 30tce i zdaje sobie sprawę że nie musi być tak łatwo. @ miałam 11.04 Teraz jestem przed owu. Na 6.05 już się umówiłam do gin, tak za wczasu. Człowiekowi łatwiej jak juz raz ciążę przeszedł.
Pierwsza ciążę dobrze wspominam, aczkolwiek miałam wysokie ciśnienie. Martwię się jak będzie tym razem...
Ja jestem rocznik '88.Witaj
U nas tez starszy synek za pierwszym razem [emoji4] Z druga ciąża zeszło nam rok :/, ale się udało .. po pierwszej ciazy tarczyca i hormony lubia płatać figle ..
Teraz jestem w trzeciej ciazy udało się za trzecim razem [emoji4]
Rocznik ’84 [emoji6]
Trzymam kciuki za Ciebie [emoji110][emoji110][emoji110]
P.S. Ja zaczęłam kontrolować cykle testami owu i mierząc temp codziennie przed wstaniem dużo pomogło
Ja jestem rocznik '88.
Narazie daje sobie czas z testami owu. Liczę że regularne przytulanie wystarczy i strzelimy w dziesiątkę
Córeczkę urodziłam w październiku i letnie miesiące trochę mi dały popalić. Mam nadzieję, że tym razem zaliczyć lato na początku ciąży.
Co do tarczycy i hormonów to miałam wszystko przebadane w styczniu. Chyba od tego czasu nie mogło się tam wszystko rozregulować...chociaż kto wie.
Pierwszą ciążę ogólnie znosiłam dobrze. Żadnych mdłości nie miałam. Jedyne co to pierwszy trymestr praktycznie przespałam. Do tego pamiętam straszny ból głowy i problemy z ciśnieniem, ale potem wszystko się unormowało.
Obytym razem też tak łatwo poszło
Dziewczyny, dziś zrobiłam test owulacyjny choć przy PCOS nie powinnam go robić bo podobno są wahania poziomu LH. No ale zrobiłam! W poniedziałek miałam troszkę śluzu idealnie płodnego i próbowaliśmy. Wczoraj nagle spadła temperatura a dziś była 37.1. Jutro powinnam mieć kalendarzykowo OWU. I co? Chyba test LH negatywny Zastanawiam się czy ja w ogóle mam owulację Dziś miałam silne kłucia pojedyncze w jajniku - jak zawsze wydawało mi się na OWU bo w połowie cyklu.
Czy przejmować się tym negatywnym testem owulacyjnym?
Tak, mam dwie aplikacje. Jedna pokazuje szerszy zakres dni płodnych - przyjmuje margines błędu, więc używam dwóch. Temperaturę po miesiączce mam zawsze 36,6.Obserwuj czy temp będzie na wysokim poziomie ? Wpisujesz to w jakaś apke ??