reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania o ciążę

Cześć dziewczyny jestem tu nowa i potrzebuje porady staramy się z m o dzidziusia wczoraj rano gdy robiłam siusiu na papierze zobaczyłam śluz podbarwiony krwią dzisiaj na wkładce lekkie brunatne plamienie nie boli mnie brzuch ani nic jestem 7 dni po owulacji a okres powinnam dostać za 6 dni nigdy tak wcześniej nie miałam proszę o poradę

reklama
Dziewczyny!
Postanowiliśmy z mężem, że zaczynamy starania o dzidziusia. trzymajcie prosze kciuki
Mam nadzieje, że znajde tu duzo ciekawych informacji. To bedzie moje pierwsze dziecko, juz się ciesze :)

A tu trochę o mnie...
Hej dziewczyny :-) jestem tu nowa (stara) ;-) 6lat temu urodziłam córcię i na tym forum wspierałyśmy się z innymi mamuśkami. Teraz, z nowym partnerem, staramy się o dzidziusia około 10 mies. z przerwami. Niby już raz to przechodziłam a teraz wariuję ;-) Już bardzo bym chciała maleństwo. W październiku wydawało mi się że może już ale niestety... Teraz znowu się zastanawiam. Objawy - bolesność sutków, mdłości, osłabienie. Od około października PMS mi właśnie robi psikusy i mam mdłości, nigdy wcześniej tak nie miałam przed@ więc teraz częściej się nad tym zastanawiam. Próbuję nie myśleć, zaczekać do niedzieli - wtedy ma przyjść@, ale nie mi to nie wychodzi ;-) częściej mam teraz mdłości, wczoraj pobolewał mnie brzuch (raczej kłucie, ciągnięcie a nie jak na okres) a teraz może nieznacznie częściej biegam do toalety - przy pierwszej ciąży biegałam co pół godziny i to był mój pierwszy objaw oprócz mdłości. Sama już nie wiem czy sobie wkręcam, czy tak jest... Testu robić nie chcę bo przy pierwszej ciąży robiłam test w sobotę i nie wyszło nic, a w środę już miałam silne objawy ciąży, ostatcznie zrobiłam w niedzielę (wtedy już chyba ze 2 dni po terminie spodziewanej @) i były 2 krechy.

I jak dziewczyny czy którejś z was się udało zafasolkować? My z mężem już staramy się pół roku o dzidziusia i mam nadzieję że teraz się udało czekam na @ ma przyjść w niedzielę

reklama
Hej dziewczyny co tam u was ja jestem właśnie po hsg co o tym myślicie Po podaniu kontrastu uwidoczniono zarys jamy macicy częściowo przegrodzonej o regularnych ścianach i równomiernym zacienieniu.
Kanały jajowodów wypełniły się kontrastem na całej długości,środek cieniujący obustronnie przedostał się do jamy otrzewnowej,po stronie lewej z opóźnieniem w skąpej ilości.

Do góry